Hals til dekken Horseware

Hals til dekken Horseware

Bestill nå og dra nytte av mange fordeler:


Utvidet returrett frem til 06.01.2024

Gratis frakt fra 99€

3 artikler
Horseware Rhino hals til stalldekken, 150g polyester
RRP -25%

Horseware Rhino hals til stalldekken, 150g polyester

599,00 kr
RRP: 799,00 kr
Leveringsklar
Horseware Rambo Supreme hals, 50 gram
RRP -8%

Horseware Rambo Supreme hals, 50 gram

1.090,00 kr
RRP: 1.190,00 kr
Leveringsklar
Horseware Amigo Hero Ripstop hals, 0 gram
RRP -17%

Horseware Amigo Hero Ripstop hals, 0 gram

499,00 kr
RRP: 599,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Hals til dekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Bruk en hals for ekstra beskyttelse

Flere typer dekken du finner hos Horze kan ofte brukes med en hals, dersom du ønsker mer beskyttelse av hesten.
Når det kommer til fluedekken vil en hals beskytte hesten mot fluer også på halsen. Du kan også feste hals på ridedekken (med for eksempel borrelås) for å sikre et mer komfortabel ritt for deg og din hest.

svettedekken og særlig vinterdekken vil en hals ofte være en fordel. På svettedekken vil du slippe å sette hesten tilbake i stallen med en fuktig hals, og en hals vil redusere risikoen for sykdom. På et vinterdekken vil en hals gi mer beskyttelse mot vær og vind.

Halsen kan gjøre en forskjell

Halsen festes som regel med borrelås til dekkenet. Noen halser kan du også feste med borrelås til grimen slik at alt sitter der det skal.

Selvsagt finner du også dekken med hel hals hos Horze, men ønsker du å få litt ekstra beskyttelse til et dekken du allerede har vil en hals til dekkenet ditt fra Horze være det du trenger.

En hals til dekken kan oppfylle en rekke forskjellige oppgaver. Når det gjelder et fluedekken med hals, bruker man den til å beskytte hestens hals mot fluer og andre plagsomme insekter. Det samme gjelder en hals på et eksemdekken. Om du må bruke et eksemdekken for å beskytte mot insekter er en hals særlig viktig. Hals på et regndekken gjør at du kan beskytte hesten din mot regn.

Om vinteren kan du kjøpe hals til vinterdekken og dermed beskytte hesten din mot kulden og snø. Dette er særlig viktig for en barbert hest, men gamle eller syke hester kan også ha nytte av det.

Med en barbert hest må du simulere funksjonen til hestens pels ved å bruke dekken. Hvis hesten også er klippet på halsen er det anbefalt å bruke et dekken med hals. Nå er det slik at ikke alle hester liker å stå med hals, så hvis du er usikker på hva din hest liker kan det være lurt å kjøpe et dekken med avtakbar hals.

Et svettedekken med hals gir også mening. Du kan bruke det på en barbert hest under oppvarming, samt for tørking etter trening. Et slikt dekken er også praktisk om hesten må vente over lengre tid, for eksempel under et stevne. Det kan også brukes som et transportdekken.