FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Haukeschmidt Ladies Finest hansker

Produkt-ID: 31662

kr 271,60
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Haukeschmidt Ladies Finest hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Haukeschmidt Ladies Finest hansker
kr 271,60
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Haukeschmidt Ladies Finest hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Håndflate av Palmhand of Pittards Oiltac skinn

  • Pittards Oiltac teknologi er laget for å bevare et godt grep under alle forhold uansett om hansken er våt eller tørr.
  • Spesialisert polymer kommer til overflaten når det er nødvendig for å bevare det gode grepet
  • Pittards gir en ekstrem fleksibilitet og holdbarhet for god komfort til tross for at hanskene inneholder klebende midler for å sikre en perfekt passform.
  • Skinnet har blitt spesialbehandlet for å unngå og absorbere fuktighet og svette inn i hansken og beskytter derfor strukturen i fibrene fra å brytes ned. Skinnet beholder den myke passformen, selv under jevnlig bruk.
  • En spesiell garving av skinnet gir forbedret fuktabsorberende egenskaper og bedre isolasjon for å beskytte hendene under alle værforhold. Oversiden er laget av det fineste saueskinn
  • Den siste, innovative, behandlingen av skinnet sørger for super komfort selv etter hard bruk.
  • Grunnet karakteristikken på hanskene er de perfekte for profesjonelle ryttere.
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Haukeschmidt Ladies Finest ridehansker
0 Likes

Disse hanskene er dyre, men er helt fantastiske. Følelsen når du sykler er fantastisk, de har en vokslignende behandling som gir det beste grepet noensinne.

Størrelse: Normal
Haukeschmidt damer fineste skinnhansker
1 Likes

Opplever problemer med kundeservice. Etter tilbakebetaling tilbys ingen refusjon.

Størrelse: Normal
Haukeschmidt damer fineste skinnhansker
0 Likes

Mens min første anmeldelse var god og nevnte et problem med å motta mitt andre par, blir problemet nå verre ettersom jeg har blitt overladet og ser ikke ut til å få pengene mine tilbake. Julia på kundeservice svarer ikke på e-post. Det ser ut som at hanskene mine vil være dobbelt så mye som prisen jeg trodde jeg skulle betale. Eller sender jeg dem tilbake og må betale kostnadene for porto for retur måte, men jeg vil fremdeles være et par hansker.

Størrelse: Normal
Haukeschmidt damer fineste skinnhansker
0 Likes

Helt vakre hansker, mykt skinn, god passform, nydelig stil. Bare opplevd en blanding av å motta mitt andre par, men god kommunikasjon om å heve spørringen og skulle være her med meg snart. Sannsynligvis mine favoritthansker NOENSINNE. og jeg er hansker-fanatiker.

Størrelse: Stor
Hauke Schmidt damer fineste hansker
0 Likes

Jeg er ekstremt masete med hanskene mine, jeg liker godt passform, velformede fingre som tillater følelse, de må være slitesterke, men tynne nok til at jeg kan justere stroppene uten å fjerne dem, og hvis de også ser smarte ut, så er det en bonus, den tofargede fargen er veldig smart. Jeg bruker hansker hver dag og sykler minst 2 hester slik at hanskene mine blir grundig testet. Disse hanskene har alt dette !! Jeg ELSKER dem absolutt, så mye at jeg har bestilt et annet par !! De er verdt hver krone, men glasuren på kaken er at de ble tilbudt da jeg kjøpte min

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.