FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Montar ESS helforsterket ridebukse med høy midje

Produkt-ID: 307955

kr 1.043,00
kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Montar ESS helforsterket ridebukse med høy midje
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Montar ESS helforsterket ridebukse med høy midje
kr 1.043,00
kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Montar ESS helforsterket ridebukse med høy midje
kr 1.043,00
kr 1.490,00
Horze Tara krystallbelte
kr 119,40 kr 199,00
Montar ESS helforsterket ridebukse med høy midje
Beskrivelse

Beskrivelse

Lite monogram på låret. 2 lommer foran. 90 % polyamid, 10 % elastan.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott pakke
1 Likes

Jeg er 170 cm og 60 kg samt päärynämallinen. For et halvt år siden kjøpte jeg de buksene etter lang tid med å tenke på den såkalte. fra en pels til en litt bedre bukse, og min erfaring har vært ganske stor. Jeg har gått over vinteren med disse 1-2 timer per uke i salen, og ofte fortsatt gåturer til laget med de samme buksene, og jeg er positivt overrasket over holdbarheten av kunstig semsket sete! Stedet er knapt merkbart tynnet ut på innsiden av lårene, og forble, til tross for å gni ryddig med minimal behandling (jeg er så nyppinyt av piggene født chafes forlenge levetiden av buksen). I tillegg holder den akkurat i salen. Imidlertid, når du sykler på en syntetisk benk / komposittpute, kan du imidlertid få elektriske støt, spesielt ved en lett sittende sitte ... Dessverre er rytteren og hesten opprørt. Buksens materiale er teknisk, har en glatt overflate og er lett å holde ren. Støv, hår og sengetøy er enkle å tørke av, så du trenger ikke å vaske buksene veldig ofte for skitt. Fargen blekner ikke i selve buksene, som på stedet. Buksenes materiale er polyamid, som er av høyere kvalitet enn den syntetiske polyesteren som brukes i sportstekstiler og merkes i disse buksene. I stedet er elastan litt løs. Opprinnelig var buksene møysommelige med å trekke på foten på grunn av sin tetthet, men nå er kjolen relativt uanstrengt, og etter vask vil det flettede stoffet raskt visne til det samme mønsteret på grunn av varmen. Så jeg anbefaler at du velger en så liten størrelse som mulig på kjøpstidspunktet, slik at du kan passe komfortabelt over tid, slik at de ikke blir for løse over tid. Sømmene er også utmerkede, selv om buksene i seg selv er sydd uforsiktig. Det var ganske mange feilplasserte brikker på den dårlige siden, og til min store skuffelse var ikke Gutos-knappene på midjen festet på samme linje. Heldigvis har sytrådene holdt bedre enn mine forrige ridebukse (billige Horze og HKM bukser). Et pluss er den myke elastiske myke sokken, men vær forsiktig med den slik at tykke sømmer ikke gnir overraskende blemmer på anklene. Buksedesignet er også ganske fint: linningen er komfortabelt høy og holder i form, spesielt med beltet! Den eneste ulempen er at også disse ikke gir nok plass til rumpa mi mens ørkenvinden blåser i korsryggen. Heldigvis vil du med litt justering (og bruke belte) oppnå et tålelig resultat. Alt i alt ganske bra buksepar! Absolutt verdt prisen! Jeg vil definitivt kjøpe andre montar-bukser.

Størrelse: Normal
Fin, men ikke stor.
1 Likes

Bukser av super kvalitet. Men for størrelsen fikk jeg et fyll i størrelsesguiden, men jeg hoppet over aspektet på huden som gjør buksene mer stive. Moral ta en størrelse over. Ellers forventet jeg også at leggene ble kuttet bredere og lengre siden det er et nederlandsk merke (ikke veldig lenge på min 72 meter men lenger enn de vanlige buksene. rettferdig!

Størrelse: Normal
Bare perfekt!
1 Likes

Ingenting å si, buksene er perfekte, fine snitt, materiale av god kvalitet, veldig fin hest. Størrelseskartet er fint, jeg fulgte instruksjonene og størrelsen passer perfekt. Jeg anbefaler uten å nøle.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.