« Tilbake / Rytter / Rideklær til herre / Ridebukser til herre / Helforsterkede ridebukser

Back on Track Tilbake på sporet Caron P4G tights for menn

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt


10 % ekstra rabatt her eller 13 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: HAPPY10
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 01.07.2024.
Farge: Black
Black Tilbake på sporet Caron P4G tights for menn
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

P4G Caron Men's Tights danner et tørt og behagelig underlag under alle typer aktiviteter - takket være deres eksepsjonelle materialegenskaper. Laget av et funksjonelt stoff som transporterer bort fuktighet og gir høy pusteevne, er disse tightsene også infundert med Iontex-teknologi som utnytter og reflekterer den infrarøde energien som produseres av kroppen. Bruk dem nærmest huden på ski eller bruk dem som treningstights. De er laget for bevegelse og vil gi deg de beste forutsetningene for forberedelse, ytelse og restitusjon, uansett hvilken idrett du utøver. Materialet er glatt og fleksibelt, med en myk, børstet innvendig overflate. Designet er enkelt og uformelt, med en bred, behagelig strikk i midjen.

Egenskaper:

  • Iontex® teknologi Fleksibel og myk Høy pusteevne Enkel design uten lommer, spenner, snøring osv. Antibakterielle egenskaper som motvirker dårlig lukt

Produkt-ID: 306276

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: