Sommersalg - 30% rabatt på alle sommerprodukter! Handle nå

×
Produkt-ID: #36291

Horze Grand Prix helforsterket ridebukse med silikongrep, dame

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Har du funnet produktet til en lavere pris? Vi justerer prisen basert på konkurranse. Les mer

Støv og skitt vil ikke klistre seg til disse ulitmate stevneridebuksene.


Uansett om du rir på kurs, ukentlige timer eller på et sprangstevne vil disse nye og forbedrede klassiske ridebuksene gi deg et profesjonelt preg. Grand Prix-kolleksjonen er et pålitelig valg som flere kvinnelige idrettsutøvere på toppnivå velger, og det passer til ryttere i alle disipliner. Formen på buksene er elegant, formell og tidløs. Stoffet er utviklet for å holde seg fritt for støv og skitt hele dagen, og det pustende stoffet gir komfort og støtte, uten at det klumper seg. En komfortabel midje blir et ekstra tilskudd til hele pakken, og du vil velge disse ridebuksene når du vil se bra ut og føle deg bra.


Egenskaper:


  • Ny Grand Prix-modell
  • Silikongrep av høy kvalitet
  • Medium midje
  • Elastiske legger
  • Vann- og smussavstøtende materiale
  • Avrundet midje
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 30 grader Tørkes på snor Skal ikke strykes Ikke bruk skyllemiddel


Bruksanvisning:


Vellagde ridebukser for stevner og trening. Midjen har den perfekte høyde, og stoffet gjør at du holder deg ren mens du venter på utsiden av stevnearenaen.


Sorter etter:

Ok etterkommer...

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Etter å ha elsket mine 3 andre Grand Prix bukser var valget enkelt når jeg skulle kjøpe meg en ny stevnebukse etter min tidligere takket for seg. Jeg ønsket aller helst den gode gamle modellen med helskinn, men denne var ikke å oppdrive. Derfor la jeg inn bestilling på denne nye typen i god tro. For oss som virkelig elsker den gamle typen er dette en helt ok etterkommer. Det er nytt materiale/stoff, som kan føles noe klamt på kroppen. Men, det fungerer veldig fint når man bor i nordnorge og stevnene er på våren og høsten når temperaturene ligger mellom 0 og 14 grader. Jeg vil nok ikke investere en slik til vanlig ridebukse da jeg ser for meg at det blir for klamt når det blir varmere enn ca 15 grader. Stort pluss for at silikonen, som har erstattet skinnet, ikke er for "godt" slik at man ikke er 110% klistret fast som mye annet i silikon føles. Man har godt grep, men beveglighet. Størrelse og passform er lik som de tidligere buksene, så det er også et stort pluss. Som sagt, stoffet kan virke klamt i forhold til de tidligere buksene. Har man lagt sin elsk på den gamle modellen fra Grand Prix vil ikke denne være like god. Det er en ok etterkommer av den suverene gamle modellen med faktisk helskinn. Virker som at den er like slitesterk som den gamle modellen, så buksa vil man ha i mange år!

 1

Fornøyd

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjempe fornøyd med denne buksa. Ny favoritt bukse. Liker veldig at den finnes i stor str. Kan virke som om den har utvidet seg litt i str. Gir godt grep i salen og behagelig å ha på seg. Hadde helt klart kjøpt en til om den fantes store str i flere farger. Anbefales :)

 0

Puster ikke

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Som fan av Grand prix buksene ble jeg veldig skuffet over det nye stoffet, som føltes klamt og tett under og etter ridning. Passformen og utseendet er det ingenting å si på men jeg håper de 'gamle' helskinnsbuksene kommer tilbake!

 5

Har du funnet produktet til en lavere pris?

Vi justerer prisen basert på konkurranse. Be oss om en bedre pris om du har funnet samme produkt i en konkurrerende nettbutikk, og gi oss muligheten til å komme med et bedre tilbud.


Hvordan fungerer det?

  1. Fyll ut skjemaet og send oss ditt forslag til prisjustering.
  2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
  3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging