Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Jacson Adele hundedekken SP, 20-60cm

Produkt-ID: 321782

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jacson Adele hundedekken SP, 20-60cm
Beskrivelse

Beskrivelse

Hundedekken i mykt fleece. Borrelåsstropper foran og under magen. 280 gram, 100% polyester. Maskinvaskes på 40 grader med lignende farger. Lukk borrelåsen før du vasker dekkenet.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin fleece-stil jakke
0 Likes

Deilige "pyjamas" for de kalde dagene. Pent ferdig, ser også veldig fin ut i sin helhet. God passform. Hyggelige brede borrelåser som lukkes godt. Justerbar bryst og mage. Fint kjøp som jeg ikke har angret på. Alt til en overkommelig pris.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.