« Tilbake / Merker / Kieffer

Kieffer Kieffer Cooling kopper

2.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Blue
Blue Kieffer Cooling kopper
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Kjølende kopper for å lindre betennelser.

Kieffers Cooling kopper - kombinerer innovasjon med medisinske fordeler Settet består av et par med Kieffer's Cooling kopper i blå farge, laget av myk Kiefferpren, og innside i borrelås. Det følger også med to par med kjøleputer, alt pakket i en praktisk bag. Dette nye produktet kan se ut som tradisjonelle kopper - men det er et intelligent produkt som hjelper med å lindre betennelser i hoven. Koppene har integrerte kjøleputer som hjelper med å minske varmen i hoven, som kommer fra betennelsestilstander, som for eksempel forfangenhet. Koppene kan brukes til å forhindre disse problemene, samt for terapeutiske formål. Koppene hjelper med å kjøle og lindre, og er veldig enkle å bruke - du tilpasser bare koppene som om du tar på vanlige kopper. Dette innovative, nye designet betyr at tidkrevende og upraktiske metoder som vannbad og kjøledresser nå tilhører fortiden.

Egenskaper:

  • Kieffer's Cooling kopper er testet av flere veterinærer som har klassifisert dette produktet som verdifullt til medisinsk bruk.
  • I tillegg til å bruke koppene i behandling for forfangenhet er Kieffer's Cooling kopper også fine for å behandle flere andre problemer som resulterer i økte hovtemperaturer, hvor man trenger hjelp til å kjøle dem ned.
  • Lindring til hovveggen
  • Lindring av hovbyller
  • Lindring ved økt påvirkning på grunn av sportsaktiviteter - sprang, feltritt eller distanse
  • Sensitivitet etter skoing eller hovbehandling

Teknisk beskrivelse:

Kiefferprene materiale, borrelås.

Produkt-ID: 344715

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: