FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Lister Legend klippemaskin

Produkt-ID: 26316

kr 4.999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Lister Legend klippemaskin
kr 4.999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Lister Legend klippemaskin
Beskrivelse

Beskrivelse

For rask, profesjonell klipping.Denne hårklipperen har en stor klippemaskins kraft og en medium klippemaskins komfort, takket være en kombinasjon av den kraftigste motoren i serien og en smal, multi-posisjonsgrep. På grunn av sin gummiophengte motor og enestående skjäresett-ventilsjon, kjörer klipperen stille og rolig, med minimal varme og vibrasjoner. Legend klipperen er hurtig og effektiv. Mest egnet for hester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Grei klippemaskin
0 Likes

Maskinen bråker ganske masse, noe det står den ikke skal gjøre. Den blir varm etter 10-15 minutter og må kjøles allerede da. Syntes den er stor og klumpete og jobbe med, men den barberer effektivt og bra og tar masse pels av gangen. Syntes maskinen er for dyr i forhold til hvordan den er og bruke.

Beste slåmaskin
0 Likes

Klipper suoerbra! Kan klippe flere hester på rad uten at bladene blir for varme .. Kutter glatt og godt ben, lett å skjære uten streker

Lister legend klippemaskin
2 Likes

maskinen tar godt i lang pels men blir fort varm og trenger hyppige pauser. syns prisen er for høy. den tar ikke godt ved hals og små groper og blir en del haksete så må ha en mindre maskin i bladet til å komme til.

god klippemaskin
0 Likes

Dette er en utrolig god maskin, den klipper stille og vibrer mindre enn andre. Etterlater seg lite striper. Har klippet min shetlands ponni med denne og som man vet har de utroling mye pels. Men denne klippemaskinen gjorde det enkelt. Den heter seg opp etterhvert men veldig god alt i alt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.