FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Lister Star klippemaskin

Produkt-ID: 26312

kr 3.999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Lister Star klippemaskin
kr 3.999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Lister Star klippemaskin
Beskrivelse

Beskrivelse

Kvalitetsklippemaskin med ergonomisk håndtak. Selvrensende klippeblad som ikke etterlater linjer. Justerbar spenning som er lett å bruke,kan slås ned når den ikke er i bruk. Kraftig 45 W magnetisk motor (2800 rpm). Patentert ventilasjonsteknologi på hodet for avkjøling av bladene.


Teknisk beskrivelse:


Dette følger med: Håndleddstropp, oppbevaringseske for fine blader, olje og børste.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Helt god maskin. Kan fungere rent.
0 Likes

Det er veldig enkelt å veilede og håndtere. Denne maskinen er 100% anbefalt.

Utrolig god og kraftig maskin, men noe dyr
0 Likes

En utrolig god maskin som er lett å bruke, synd at det er så dyrt for nye blader og at maskinen er så dyr. Bråker litt, men fungerer utmerket til min hest som er redd for høye lyder og mange andre maskiner.

Brukbar, men for dyr
1 Likes

Brukbar maskin som er enkel å justeee riktig. Klarer dog ikke tykk, tett pels på medfølgende blader. Tilføyer også at Horze er langt dyrere på denne enn f.eks Småfesevice

Grei klippemaskin
1 Likes

En grei klippemaskin som er lett å bruke. Bladene vi fikk med maskinen var så sløve at de ikke gikk at klippe med. Flaks at vi hadde bestilt med et par ekstra. Kjipt å måtte sende nye blader rett til sliping..

Lister star
2 Likes

Fin maskin som er perfekt til å ta hele kroppen utenom hode og ører. Passer ikke for den skeptiske hesten som ikke liker lyd da den bråker en del. Ikke den værste jeg har hørt, men den lager lyd. Jeg ville ikke klippet hode og ører med denne da den er såpass stor, men ville kjøpt en andis eller lister legato til hodet eller lister pico til ører. Alt i alt god maskin som er god å holde i, men husk alltid å olje hvert tiende minutt så den ikke blir for varm.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.