Zandona Therapeutic kopper

1.199,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
200,- rabatt på din bestilling
Kopier kode: HZ-AUTUMN
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.10.2022. Ikke gyldig for merkene Bucas, LeMieux, Muck Boot & Christ.
Farge: Svart
Svart Zandona Therapeutic kopper
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Therapeutic kopper er et magnetisk utstyr for hester, utstyrt med 5 neodym-magneter som hver for seg utfører 2600 gauss. De kan hjelpe den naturlige blodsirkulasjonen i hov og resten av kroppen, fremme restitusjon og forebygge flere sykdommer som kan påvirke hovsenebenet og det omkringliggende vevet. Hestens naturlige bevegelse har faktisk en pumpeeffekt som stimulerer blodsirkulasjonen. Men, når hesten står i boksen vil sirkulasjonen reduseres mye, og dette kan legge grunnlag for skader.


Egenskaper:


  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Aktiverer antiinflammatoriske prosesser
  • Reduserer smerte og hevelse
  • Fremskynder fjerning av toksiner
  • Fremmer restitusjon av celler

Teknisk beskrivelse:


Selges i par. Kan brukes både på fram- og bakbein.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på maks 30°C.


Bruksanvisning:


Ved skade skal de ikke brukes i den akutte fasen (første 5 dager)! Brukes ikke ved synlige blåmerker, åpne sår, blødende sår eller ubehandlede infeksjoner, da den magnetiske effekten kan bidra til å utvide det skadede området! Brukes ikke i kombinasjon med antiinflammatoriske legemidler, blodfortynnere eller salver som er aktive i områdene som påvirkes av den magnetiske behandlingen! Brukes ikke i nærheten av en pacemaker! Dette er ikke et medisinsk produkt!


Produkt-ID: 331435

Les Omtaler:

Farge: