Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze longeringsgjord

Produkt-ID: 10812

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Horze longeringsgjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze longeringsgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Spirit longeringsgjord er en justerbar, funksjonell treningsgjord til alt av longering og grunnleggende arbeid med hesten.


Denne longeringsgjorden har en rekke fester til hjelpetøyler og andre hjelpemidler, som gjør den funksjonell og allsidig. Denne gjorden er laget med paneler som gir bevegelsesfrihet over manken og eliminerer trykkproblemer. Den leveres med separat gjord og komfortabelt frottéfôr. Denne treningsgjorden gjør den grunnleggende treningen med hesten enkel og komfortabel.


Egenskaper:


  • Praktisk longeringsgjord
  • En rekke justeringsmuligheter
  • Robust, tåler daglig bruk
  • Mykt frottéfôr

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes for hånd. Lufttørkes.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Enkel og rimelig!
2 Likes

Bruker denne både til longering og barbakridning til å holde shabracken på plass. Holder seg godt, mange muligheter for å feste diverse utstyr. Er også myk og fin å bruke, og gode justeringsmuligheter. Veldig god pris for det man får!

gurt Horze Spirit
1 Likes

Jeg likte flokken veldig! Myk, behagelig, med mange ringer for hjelpetøyler. Lett å rengjøre. Det eneste var litt bolshevat.

Fin lungebånd for god pris
0 Likes

Stor lunging omkrets for prisen. Litt stor i størrelsen, men omkretsen kan enkelt endres. Den passer godt til skulderputene og fin er fin og myk på innsiden.

Longiergurt
0 Likes

På toppen sitter han ganske bra, men den nedre stroppen trekker seg sammen og klemmer håret.

God kvalitet
0 Likes

Jeg kan ikke si noe dårlig så langt, justeringen er praktisk, så totalt sett er det veldig behagelig å jobbe med hesten.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.