Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze justerbar nakketøyer

Produkt-ID: 10510

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze justerbar nakketøyer
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkel og justerbar for å gi hesten best mulig komfort.Halsforlenger i strikkchambon med krokfeste. Allsidig og justerbart utstyr for alle størrelser. Den fungerer ved å oppmuntre hesten til å holde hodet nede og samlet, uten at rytter mister føling med tømmene.


Egenskaper:


  • Enkel å bruke, effektiv hjelp for å få en korrekt nakkestilling og oppmuntrer til effektiv bruk av ryggen
  • Oppmuntrer hesten til å senke hodet og strekke seg fremover
  • Går over bak ørene, gjennom bittet og festes til gjorden

Teknisk beskrivelse:


Kan justeres til alle størrelser.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

super
7 Likes

Fint elastisk kambe, fungerer super bra ... Jeg trodde imidlertid at det går raskt .. :-) men hyggelig pris :-)

For stramt for uerfarne
3 Likes

God og holdbar. Det er bare synd at den store hesten har en tett hengekøye, selv om hesten kommer nedover nakken og halene er løse. Bør være større i størrelse for store hester. Til å begynne med føles hesten min nervøs fordi den elastiske haken må trekke skinnen på plass. :( Mens Hepa slapper av og begynner å lene seg rett bak kulegrensen, løsner det elastiske båndet.

Stor kvalitet til en god pris!
2 Likes

Jeg bestilte denne nakkebåren til OTTBen min etter at en annen grenser ved låven min fortalte meg hvor mye hennes OTTB hadde hatt fordel av Dover Saddlerys nakkebåre. Horzes nakkebåre er like god av kvalitet som Dovers og er halve prisen. Veldig fornøyd med dette kjøpet!

stramt og av dårlig kvalitet
2 Likes

den løsner bare når hesten løper i et slagsmål og krokene knekker veldig lett.

Kjempekjøp!
2 Likes

Jeg kjøpte denne til min eventerende hoppe, da jeg har problemer med å få henne til å virkelig strekke seg og den er fantastisk! Jeg elsker at det er elastisk, slik at det gjør det du prøver å oppnå mer av hestens ide, mens et annet verktøy som ikke har noe, er mer sannsynlig å få dem til å vrede over det du gjør. Jeg bestemte meg også for å bruke den på kuttehesten min som alltid har holdt nesen ut i stedet for vertikal og hun gjør det fantastisk. Alt og alt, dette er et flott produkt som ikke bare er for en engelsk hest, og jeg anbefaler det på det sterkeste :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.