FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze justerbar nakketøyer

Produkt-ID: 10510

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze justerbar nakketøyer
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze justerbar nakketøyer
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkel og justerbar for å gi hesten best mulig komfort.Halsforlenger i strikkchambon med krokfeste. Allsidig og justerbart utstyr for alle størrelser. Den fungerer ved å oppmuntre hesten til å holde hodet nede og samlet, uten at rytter mister føling med tømmene.


Egenskaper:


  • Enkel å bruke, effektiv hjelp for å få en korrekt nakkestilling og oppmuntrer til effektiv bruk av ryggen
  • Oppmuntrer hesten til å senke hodet og strekke seg fremover
  • Går over bak ørene, gjennom bittet og festes til gjorden

Teknisk beskrivelse:


Kan justeres til alle størrelser.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

KORTE FOR ET VARMEBLAD
0 Likes

Jeg har en 17 hånd varmblods som med en usedvanlig lang nakke, dette er LANGT for kort for ham. Jeg sendte den bort til en fjøskompis med en 16 hånds lusitano som også syntes det var kort for hesten hennes! Det er en god kvalitet med den perfekte mengden stretch - ganske enkelt for kort.

Kjempekjøp!
2 Likes

Jeg kjøpte denne til min eventerende hoppe, da jeg har problemer med å få henne til å virkelig strekke seg og den er fantastisk! Jeg elsker at det er elastisk, slik at det gjør det du prøver å oppnå mer av hestens ide, mens et annet verktøy som ikke har noe, er mer sannsynlig å få dem til å vrede over det du gjør. Jeg bestemte meg også for å bruke den på kuttehesten min som alltid har holdt nesen ut i stedet for vertikal og hun gjør det fantastisk. Alt og alt, dette er et flott produkt som ikke bare er for en engelsk hest, og jeg anbefaler det på det sterkeste :)

Elastisk kambon Horze
1 Likes

Fantastisk shambon. Passer for en lav hest. Robuste, plastfester og lengderegulator. Flott kombinasjon av pris og kvalitet.

stramt og av dårlig kvalitet
2 Likes

den løsner bare når hesten løper i et slagsmål og krokene knekker veldig lett.

For stramt for uerfarne
3 Likes

God og holdbar. Det er bare synd at den store hesten har en tett hengekøye, selv om hesten kommer nedover nakken og halene er løse. Bør være større i størrelse for store hester. Til å begynne med føles hesten min nervøs fordi den elastiske haken må trekke skinnen på plass. :( Mens Hepa slapper av og begynner å lene seg rett bak kulegrensen, løsner det elastiske båndet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.