Kjøp Kincade longeringssystem | horze.no

longeringssystem

kr 699,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Svart Kincade longeringssystem kincade
Kincade longeringssystem
Kincade longeringssystem
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kincade longeringssystem
Beskrivelse

Beskrivelse

Longeringssystemet til Kincade er et viktig element å ha når du trener din hest. Systemet hjelper hesten å utvikle muskler over ryggen, og det oppfordrer hesten til å engasjere magemusklene. Det bidrar også med å ta vekt fra framparten og over til bakparten. Dette er et fantastisk hjelpemiddel for å bygge opp styrke i hesten etter en hvileperiode, eller for å lære hesten å svinge gjennom ryggen.

Dette gjelder kun treningssystemet. Longegjord, sjabrak, bandasjer og longeringsutstyr er ikke inkludert.


Produkt-ID: 317937

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre