« Tilbake / / / /

Magic Brush MagicBrush Recycled sett

199,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
Farge: Brick Red
Brick Red MagicBrush Recycled sett
One size
Partnerprodukt

Dette produktet leveres fra en av våre partnere. Hele din bestilling får en forsinket leveringstid når den inneholder et partnerprodukt. Du kan se den estimerte leveringsdatoen i kassen.

Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

For mer bærekraft i pussekassa: MagicBrush Recycled sett er laget av resirkulert PE. For å gjøre dette deles brukt plastemballasje og males til granulat. Dette er startproduktet for nye plastprodukter - slik som MagicBrush Recycled sett. MagicBrush sett er også spesiell når det kommer til farger: Den individuelle fargepaletten gjør hver børste unik! Den spesielle strukturen og formen på MagicBrush Quadro bust renser svært effektivt og gir en behagelig, masserende effekt.

Egenskaper:

  • Sett med tre MagicBrush børster
  • Laget av resirkulert plast
  • Passer til stell av pels, bein og høver
  • Hygienisk: Børsten kan vaskes i vaskemaskin
  • 2-i-1: baksiden av børsten kan brukes som svetteskrape

Produkt-ID: 341737

Les Omtaler:

Farge: