Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-15%

Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut dekken

Produkt-ID: 24162

kr 1.231,65
kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut dekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut dekken
kr 1.231,65
kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut dekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Irish Turnout-serien tilbyr eksepsjonelt god ytelse og verdi og en fantastisk fleksibilitet for som passer behovene til akkurat din hest.Man kan velge mellom to forskjellige vekter: Light eller Extra. Turnout Light har 50 g polyester vattering mellom fôringen og ytterstoffet, mens Extra har 300 g polyester vattering.Den høye halsen til High-Neck-dekkenet gir ekstra beskyttelse. Classic-Cut Irish Turnout-dekkenet har festepunkter hvor man kan feste Irish Turnout Combi-Neck-nakkestykket, som gir full beskyttelse av nakken og halsen.(24164).


Egenskaper:


  • Skall i slitesterkt RipStop
  • Vanntett og pustende belegg
  • Pustende nylonfôring
  • Bogkiler gir utmerket passform og masse plass til bogen (Classic Cut)
  • Sikkert bogreim med krok- og løkkelukning
  • Ytterstoff: RipStop polyestertekstil

Teknisk beskrivelse:


Fôring:Turnout Light: Pustende nylonfôring og 50 g termolimt polyestervattering. (24163).Turnout Extra: Pustende nylonfôring og 3000 g termolimt polyestervattering. (24162).


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt!
0 Likes

Sitter fint også på Frieser! Jeg har alltid blitt fortalt at Bucas lager for smale dekken for Frieser, men det sitter iallefall flott på hos oss. Halsen er høy i nakken og høy på brystet slik at det ikke blir noe slitasje hverken på bogen eller manken. Jeg kjøpte dette og føler meg trygg uansett hvor rufsete vær det er. Det hender at det henger litt skjevt på og vurdere å kjøpe kryssremmer til bakbena, men det får bli neste år.

Størrelse: Stor
Fint allrounddekken!
0 Likes

Skulle ønske Bucas utformet nakkepartiet på dekkenene sine bedre, jeg føler det trykker litt uansett hvor godt dekkenet passer hesten. Dette dekkenet har holdt hesten min tørr, men jeg synes Bucas Smartex Rain er enda tettere i forhold til regn. Det er riktignok dyrere. Men dette dekkenet er absolutt verdt pengene. Pluss for at man kan kjøpe et med fôr i så slipper man å ha på to dekken samtidig! Fargekombinasjonen på dette synes jeg er nitrist- hadde vært finere med marineblått med røde kantbånd f.eks.

Størrelse: Normal
1 Likes

Jeg bruker dette dekkenet til alle mine hester. Det har en perfekt passform, er slitesterkt og beskytter godt mot vær og vind. Formen over skuldre og manke gjør at dekkenet holder seg på plass, samtidig som det er romslig og gir hestene god bevegelsesfrihet. Det sklir ikke nedover skuldrene, eller blir skjevt, men holder seg akkurat der det skal.

Størrelse: Liten
1 Likes

God passform, god snapfeste foran. Perfekt beliggenhet selv på en hest som ruller dypper i kvartalene. Er veldig fornøyd med dynen min. Den eneste ulempen er nok til at det ikke var snøringer i bena, men det er ikke hele verden

Størrelse: Liten
Bucas Irish Turnout
1 Likes

Veldig fint, elegant teppe. Det er veldig uheldig at det ikke er en visne-beskytter, så hesten min hadde snart en plass på henne. Så jeg var kreativ selv. Det er heller ingen benstropper, men teppet holder seg fint.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.