Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Bucas Freedom Utedekken 150g

Produkt-ID: 300448

kr 899,10
kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Freedom Utedekken 150g
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Freedom Utedekken 150g
kr 899,10
kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Bucas Freedom Utedekken 150g
kr 899,10
kr 999,00
Bucas Freedom Boots
kr 944,10 kr 1.049,00
Bucas Freedom Utedekken 150g
Beskrivelse

Beskrivelse

Freedom Utedekken-serien gir deg mye for pengene, og garanterer for den gode Bucaskvaliteten.Freedom Utedekken kommer med en Rip-stop 600 denier utside, og kommer i tre tykkelser - Lett utedekken, Medium med 150g isolasjon og Ekstra med med 300g isolasjon.Det finnes to typer Freedom Utedekken: Klassisk og Halsdekken hvor Halsdekken Medium og Halsdekken Ekstra har 150g isolasjon på halsdelen.Godt design, enkelt å bruke og tilgjengelig i marineblå som er standardfargen, vinteren 2014 kan du også få det i sesongens farger: sambarød og jadegrønn. Våren 2015 er Freedom Utedekken Lett tilgjengelig i kirsebærrød og hekkgrønn.


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende rip-stop utside
  • Pustende nylonfôr
  • Kryssgjorder
  • Fester til beinsnorer
  • Kommer i Klassisk og Halsdekken

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Freedom Bucas 150g utendørsteppe
0 Likes

Veldig god dekning som jeg allerede kjenner. Plusset er fôret som hårene ikke klamrer seg fast, i motsetning til fleecefôret. Synd at det ikke er solgt lårstropper med. Attraktiv pris fordi jeg hadde en veldig god reduksjon.

BUCAS Frihet 150 g valgdeltagelse
1 Likes

Teppet har utmerket kvalitet, er vanntett, tørker raskt, er godt ferdig, har absolutt faste sømmer. 150g teppet er ideelt for ikke-revne hester som et vinterteppe for beite. Holder også "morsomme kamper" bra. "bucas" er alltid sterkt anbefalt!

Størrelse: Normal
Bucas valgdeltagelse 150g
2 Likes

Teppet sitter veldig bra med den kraftige Paint Horse-en min. Den normale Bucas Turnout er kuttet som en høyehals, så nakken er ikke for langt unna, barokke hester med mye nakke kan ha problemer, men med min normalt fullhalsmaling passer den perfekt. Dessverre kan jeg ikke si så mye om rivemotstand fordi hesten min for tiden står på en enkelt paddock. Taket har alltid vært tett selv i kraftig regn og snø. Det beste teppet jeg noensinne har hatt, også pris / ytelsesforhold!

Størrelse: Normal
Bucas Turnhout 150gr
0 Likes

Fint solid teppe for i mellom (mellom regn og vinterteppe) valgt for Bucas på grunn av kvalitet. Kjøpt gjennom Horze på grunn av pris. Leveringstiden var 2-8 dager og det var en mindre ulempe, i mellomtiden kjørte jeg frem og tilbake for å skifte tepper, men ja luksusproblem, kunne ha bestilt det tidligere. Størrelsen er perfekt for måren vår, 205, var forvirrende fordi Bucas ser på den fra manken. (155 så) Videre ingen benstropper, men et stykke streng. (Men magebelter) Fin solid, godt tilpasset teppe, som mindre sannsynlig blir skitten enn de andre teppene mine. (Enten hun ruller mindre nå er også mulig)

Størrelse: Normal
Bucas frihet
0 Likes

Fantastisk god dyne - lett, god passform, ingen riper og tørker raskt.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.