Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Bucas Freedom Utedekken med hals 150/150g

Produkt-ID: 300454

kr 1.169,10
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Freedom Utedekken med hals 150/150g
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Freedom Utedekken med hals 150/150g
kr 1.169,10
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Freedom Utedekken med hals 150/150g
Beskrivelse

Beskrivelse

Freedom Utedekken-serien gir deg mye for pengene, og garanterer for den gode Bucaskvaliteten.Freedom Utedekken kommer med en Rip-stop 600 denier utside, og kommer i tre tykkelser - Lett utedekken, Medium med 150g isolasjon og Ekstra med med 300g isolasjon.Det finnes to typer Freedom Utedekken: Klassisk og Halsdekken hvor Halsdekken Medium og Halsdekken Ekstra har 150g isolasjon på halsdelen.Godt design, enkelt å bruke og tilgjengelig i marineblå.


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende rip-stop utside
  • Pustende nylonfôr
  • Kryssgjorder
  • Fester til beinsnorer
  • Kommer i Klassisk og Halsdekken

Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lang hals, trang passform
0 Likes

Dekkenet ser pent og ordentlig ut, men det hadde dessverre feil passform til min islandshest. Jeg har kjøpt et regndekken fra Bucas i samme størrelse tidligere, som passet ypperlig, men dette dekkenet passet ikke. Selve dekkenet ble trangt over kroppen, og halsen ble for lang; den gikk godt over ørene på hesten.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.