Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen
-15%

Horseware HW travhest pluss tykt, 350g.

Produkt-ID: 307546

kr 1.189,15
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horseware HW travhest pluss tykt, 350g.
Velg størrelse Størrelsestabell
Horseware HW travhest pluss tykt, 350g.
kr 1.189,15
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware HW travhest pluss tykt, 350g.
Beskrivelse

Beskrivelse

Spesialdesignet for å passe den unike fasongen på travhester, med buer over beina og tre gjorder som festes under hesten. Lav friksjon, fint denierfôr som eliminerer gnag, 350g fyll. antimikrobielt fôr som ikke samler pels eller smuss. Horsewares berømte anti-skli design betyr at dette dekkenet holder seg på plass. It is sold with a detachable matching neck on 150g. Waterproof and breathable


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste dekkenet
0 Likes

Super passform og varmt vinteren igjennom

Størrelse: Normal
Fantastisk dekken!
0 Likes

Uten tvil min favoritt. Fantastisk dekken med topp kvalitet og passform. Ligger perfekt på kaldblodstraveren min. Holder hesten varm og tørr gjennom heile vinteren. Anbefales!

Størrelse: Normal
Fint dekken!
0 Likes

Har dette dekkenet til varmblodstraveren min, og det ligger veldig fint på henne. Det har holdt henne varm og tørr gjennom hele vinteren. Det eneste negative jeg opplever med dette dekkenet er at det gnager noe på manen hennes. Ellers et utrolig bra dekken :)

Størrelse: Normal
Klasseprodukt til en topp pris!
2 Likes

Selv på den iskalde vinteren forblir hesten min varm og tørr nå. Den vanlige hestevarekvaliteten med nakkedelen passer veldig godt til min litt større hest. Dette var et 5-stjerners kjøp til en super pris.

Størrelse: Normal
Horseware Trot Plus-deksel
0 Likes

Varmt teppe og godt vanntett. Vel kuttet Stor ulempe ikke solid, min etter 5 måneder er hun alle revet.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.