Spar 20% på alle Horze og B Vertigo-produkter *
Spar nå

Horseware Rhino ponni wug utedekken lett, 0g.

Produkt-ID: 307435

kr 1.259,10
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rhino ponni wug utedekken lett, 0g.
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Rhino ponni wug utedekken lett, 0g.
kr 1.259,10
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rhino ponni wug utedekken lett, 0g.

Beskrivelse

Høy nakke gir god passform og eliminerer trykk på manken, V-lukking foran gir bevegelsesfrihet når hesten beiter, buer ved beina, solid og glatt polyesterfôr og kryssgjorder.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Unik barriereteknologi med 1000D polypropylen utside, som beskytter det vanntette og pustende laget under. Polypropylen er et sterkere alternativ enn polyesteter som er mye brukt på utedekken. Har anti-statisk og anti-bakterielt polyesterfôr.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (3)

Gjennomsnittlig vurdering

3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!