Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-15%

Horze bZeen refleksseletøy

Produkt-ID: 29200

kr 84,15
kr 99,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze bZeen refleksseletøy
kr 84,15
kr 99,00
Horze bZeen refleks ridedekken
kr 577,15 kr 679,00
Horze bZeen refleksseletøy
Beskrivelse

Beskrivelse

Slitesterk, svært reflekterende og fin å ri med i mørket


Rir du ute på veien om kvelden kan farer elimineres ved å bruk av refleksseletøy. Dette er et slitesterkt seletøy i nylon. Med god reflekstape og i godt synlig orange. Fordi den har justeringsmuligheter kan den enkelt brukes på alle hester

Høy synlighet gjør at bilister kan ta forholdsregler før de møter deg. Seletøyet har svært gode reflekterende egenskaper. Du kan derfor føle deg trygg!


Features


  • Svært reflekterende orange farget seletøy
  • Brukes for din sikkerhet!
  • Gir motorister mulighet til å ta nødvendige forholdsregler før de møter deg

Details


  • 100% slitesterk nylon
  • Vaskes med klut eller bruk vann og såpe og skyll grundig
Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

4 Likes

Den store fordelen med denne reflektoren er at du kan se hesten godt foran. Tilbehøret er enkelt og raskt på grunn av klipsens lukking. Hvis du er motvillig til å gå ut med et reflekterende teppe, kan denne delen og reflekslister for bena hjelpe deg mye. Størrelsen på nakken og lengden på tråden som fører til salen kan enkelt justeres. Ulempen er at du trenger en stropp mens du går for å feste understrengen - eller du knuter. Definitivt anbefalt.

2 Likes

God artikkel og rimelig pris! Viktig for vinteren å bli sett godt!

Refleksfortøj
2 Likes

Lett fortøyning i en nydelig oransje, med en stor refleksstripe som kan sees på lang avstand

Godt synlig kvalitetsrefleks MED HULL!!
1 Likes

Et utrolig lettvint og stillbart refleksseletøy! Dette "hullet" som andre kommentarer sier at ikke er der, tok det meg og venninna mi et minutt å finne. Det er bare lagt sammen uten den hempa for at det skal ta mindre plass i pakken. Hvis du ser litt etter vil du se og skjønne hvordan du kan få ut den hempa med en gang! Den er veldig stillbar, og passer fint på en liten shettis jeg har på for! Jeg har bare hatt denne refleksen i noen uker så får ikke sagt noe om hvor slitesterk den er, men ville bare få rettet opp i det med at hullet ikke er der, for det er det! ;)

Flott del :-)
1 Likes

En flott brystplate til å sykle i mørket. Enkelt og raskt. Dessverre er stroppen festet til omkretsen i ponnistørrelse er veldig lang, det ville være mer justering bedre. Øverste del, størrelse Shetty, ville være en drøm

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.