JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

EquiSafety Aspey jakke

Produkt-ID: 309069

kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
EquiSafety Aspey jakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
EquiSafety Aspey jakke
kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
EquiSafety Aspey jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Vindtett, vanntett, pustende. Denne jakken med klassisk design er et flott basisplagg for ryttere. Denne 4-sesong jakken er perfekt i all slags vær, den er smart, komfortabel for ryttere og holdbar.Den er laget med avansert teknikk og har intelligente tekstiler i høy kvalitet. Jakken er 100% vanntett, lett, pustende stoff med tapede sømmer, og ved å kombinere dette med en praktisk design får du den beste jakken på markedet.Den har også en eksklusiv uttrekkbar varseltrekant, som festes på sidene av jakken og kan rulles inn i kragen når man ikke har behov for den.Jakken har også en innerlomme med glidelås, mobillomme, 360 graders reflekser og selvvlysende partier, solid to-veis glidelås foran og to store, skjulte lommer.


Vaskeanvisning:


Kan vaskes på 30 grader, bruk ikke-biologisk vaskemiddel/pulver, tørkes hengende. Vi anbefaler også at jakken vaskes med NikWax Tech Wash etter fem vask, for å holde flekker unna og slik at den ser ny ut lenger.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Equi Savety Aspey jakke
0 Likes

Veldig behagelig å ha på. Lett og likevel varm absolutt lykta. Bra produkt. Heller et lite kutt.

Størrelse: Normal
Det er topp kvalitet
0 Likes

En utstikkende jakke som beskytter på en god måte mot været og i tillegg gir optimal beskyttelse. Og selvfølgelig er den typiske engelske kvaliteten og elegansen vanskelig å slå. Bare topp kvalitet.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.