Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Reflekterende jakke

Produkt-ID: CP2900

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Reflekterende jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold deg varm og trykk med denne synlige jakka.


Brede lommer og mange reflekterende bånd gir denne lysende, gule jakken en utmerket funksjonalitet. De overdimensjonerte lommene foran kan åpnes både på toppen og på siden, og passer til alt fra hansker og mobiltelefoner til bilnøkler og godbiter. Den brede reflekterende tapen over armen, ryggen, skuldrene og lommene gjør at du vil bli sett i dunkel belysning og fra billykter. Varm vattering i denne lange jakken gir ekstra komfort og vil holde deg varm gjennom hele vinteren. Pustende, men allikevel vanntett skall gjør denne jakken til en drøm å ha på seg.


Egenskaper:


  • Ulitmate reflekterende kvaliteter
  • Varmt poly-fyll for komfort
  • Frontglidelås med bredt klaff som dekker over
  • Borrelås rundt håndleddet for å holde kulden ute
  • Justerbar snøring i midjen
  • Splitt bak slik at du kan bruke den når du rir
  • Høy krage med klaff

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
1.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott jakke, veldig god sikt!
0 Likes

Jakken har god passform, er lett midje og kan justeres av en elastisk innside. Ermene skal strammes ved hjelp av borrelås på håndleddet. På grunn av lett fôring er det også fint å ha i kaldere temperaturer. Endelig en flott jakke å bli sett i mørket. Jeg er spent! Det ville vært enda bedre om det ga dem i pelslengde.

Kvalitet men ...
0 Likes

Denne jakken er veldig fin kvalitet. Fantastisk laget. Og godt synlig. Det eneste negative er at det er litt tett i midjen. Selv med det problemet gir jeg det fortsatt. Jeg holder den jeg bestilte helt sikkert. Og det var en fantastisk god handel. Jeg er en størrelse 8/10 i en jakke og kjøpte mediet.

kone
0 Likes

Ok jakke, ikke så varm som jeg forventet. Vil imidlertid ikke kjøpe dette til vanlig pris .... 3-400 SEK er det verdt det!

Fin og synlig jakke
0 Likes

Fin utseende og veldig særegen jakke! Føles behagelig og lommene har en god størrelse. Slank, men varm, det blir ikke vått med en gang i regnet. Glidelåser er noe billig materiale, men jakken har i det minste vært bra til å begynne med. Fra samme merke bukser brakk sidevannbuen etter noen få bruksområder (metallet på trekkdelen delvis vridd og vridd selv om den ble reparert). Jeg kan ikke anbefale bukser, selv om de er fine ellers. Så med glidelås bør du være forsiktig med jakken også, ellers liker jeg den virkelig!

Valuta for pengene
0 Likes

Utmerket jakke for ridning og andre friluftsaktiviteter som jogging av hunder. den kroppsvennlige designen er komfortabel og holder seg godt på plass. Varm opp til -20 med en lett skjorte. Virkelig god sikt. Utmerket valuta for pengene.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.