« Tilbake / Temaer / Ponni & Shetland / Ponnidekken / Regndekken og vinterdekken til ponni

Kentucky Horsewear Tiny All Weather utedekken, 300 gram

2.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Tiny All Weather utedekken, 300 gram
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Beskytt hesten mot regn, kaldt vær og gnag med All Weather Waterproof Pro utedekken.

Hva er spesielt All Weather Waterproof Pro utedekken er et ekstremt sterkt utedekken som beskytter hesten mot kulde og regnvær. Dekkenet er svært komfortabelt å bruke Takket være det kunstige kaninskinnet. Stoff og materiale Waterproof Pro har en utside i 1680D stoff og med canvas-utseende. Utsiden i polyester er supersterkt, robust og smussavvisende. Takket være det vanntette PU-belegget (ISO 10 000 mm), er du garantert en tørr hest. 300 gram PES fiber-fyll som er varmt og pustende takket være flere lag som gjør at luften kan sirkulere. Innsiden av All Weather Waterproof Pro er fôret med Kentucky Horsewares signatur: kunstig kaninskinn. Dette forhindrer gnag og fungerer som ekstra isolasjon i tillegg til fiberfyllet. Form og størrelse Utedekkenet er anatomisk formet og har ingen sømmer på ryggen for å unngå lekkasjer. Takket være det kunstige kaninskinnet vil dekkenet holde seg på plass, også etter hesten har rullet eller ligget. Dekkenet kommer med borrelåslukking med to lukkinger foran, to kryssgjorder med webmateriale som setebelter, og en plast-dekket elastisk snor for enkel rengjøring. For mer beskyttelse er en separat hals inkludert.

Egenskaper:

  • Utside i 1680D
  • Innside i kunstig kaninskinn
  • Ingen sømmer på ryggen for å unngå lekkasje
  • Sterkt og pustende
  • Dekkenet legger seg alltid tilbake på riktig plass

Vaskeanvisning:

All Weather Waterproof Pro utedekken kan maskinvaskes på 30 grader. Etter vask av dekkenet mer enn fem ganger anbefaler vi at du bruker en behandling med fluorkarbon for å sikre dekkenets vanntetthet.

Produkt-ID: 336887

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: