Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Bucas Irish Turnout Light Classic Cut dekken

Produkt-ID: 24163

kr 1.169,10
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Irish Turnout Light Classic Cut dekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Irish Turnout-serien tilbyr eksepsjonelt god ytelse og verdi og en fantastisk fleksibilitet for som passer behovene til akkurat din hest.Man kan velge mellom dekken med to forskjellige vekter: Light eller Extra. Turnout Light har 50 g polyester vattering mellom fôringen og ytterstoffet, mens Extra har 300 g polyester vattering.Den høye halsen til High-Neck-dekkenet gir ekstra beskyttelse(24164). Classic-Cut Irish Turnout-dekkenet har festepunkter hvor man kan feste Irish Turnout Combi-Neck-nakkestykket, som gir full beskyttelse av nakken og halsen.


Egenskaper:


  • Skall i slitesterkt RipStop
  • Vanntett og pustende belegg
  • Pustende nylonfôring
  • Bogkiler gir utmerket passform og masse plass til bogen (Classic Cut)
  • Sikkert bogreim med krok- og løkkelukning
  • Ytterstoff: RipStop polyestertekstil

Teknisk beskrivelse:


Fôring:Turnout Light: Pustende nylonfôring og 50 g termolimt polyestervattering. (24163).Turnout Extra: Pustende nylonfôring og 300 g termolimt polyestervattering. (24162).


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ypperlig dyne med god passform!
0 Likes

Dette dynet er flott, god passform og god kvalitet! Ikke en eneste ripe på dynen til tross for lekne kompiser. Passer perfekt på den grove islendingen min, som jeg har hatt vanskeligheter med å finne passende dyner til. Har 50 g fôr pluss nakkeomslag. Lagom i størrelse. Skulle imidlertid ønsket en litt lavere pris på dynen.

Bra dekk med perfekt fyll for sesongstart
0 Likes

Nydelig dekk i kvaliteten på de velkjente bucasene. Har en hest med sterk nakke og her er den bare for den minste passformen. Men han er også vanskelig å finne tepper til. På toppen av den super fit!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.