Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Bucas Freedom Utedekken Lett

Produkt-ID: 300455

kr 809,10
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Freedom Utedekken Lett
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Freedom Utedekken Lett
kr 809,10
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Bucas Freedom Utedekken Lett
kr 809,10
kr 899,00
Bucas Quilt, 150 gram, Stay-dry
kr 1.169,10 kr 1.299,00
Bucas Freedom Utedekken Lett
Beskrivelse

Beskrivelse

Freedom Utedekken-serien gir deg mye for pengene, og garanterer for den gode Bucaskvaliteten.Freedom Utedekken kommer med en Rip-stop 600 denier utside, og kommer i tre tykkelser - Lett utedekken, Medium med 150g isolasjon og Ekstra med med 300g isolasjon.Det finnes to typer Freedom Utedekken: Klassisk og Halsdekken hvor Halsdekken Medium og Halsdekken Ekstra har 150g isolasjon på halsdelen.Godt design, enkelt å bruke og tilgjengelig i marineblå som er standardfargen, vinteren 2014 kan du også få det i sesongens farger: sambarød og jadegrønn. Våren 2015 er Freedom Utedekken Lett tilgjengelig i kirsebærrød og hekkgrønn.


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende rip-stop utside
  • Pustende nylonfôr
  • Kryssgjorder
  • Fester til beinsnorer
  • Kommer i Klassisk og Halsdekken

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Jevn og lett
2 Likes

Bucas kvalitet med god passform på en smalere bue. Tørket raskt. Fornøyd!

Størrelse: Normal
God kvalitet, god valuta for pengene
0 Likes

Taket tilfredsstiller mine forventninger. Har allerede bestått den første syretesten med godt. Selv timer med regn, det relativt tynne teppet, men kan godt avfeie

Størrelse: Normal
Bucas frihet
1 Likes

Den desidert beste dynen jeg har prøvd, både meg og hesten min liker det! Holder hesten 100% tørr. Vil endre alle dynene mine til Bucas !!

Størrelse: Normal
Verdens beste regntrekk
4 Likes

Den første dynen min hest ble ikke kvitt, har testet hestevarer (amigo og Rambo) og alle "vanlige" dyner fra eks-hø ble reist. Bucas er virkelig skapt for den smarte og kresne hesteeieren. Dette teppet (lite frihet) fungerer bra hele året, om sommeren (det puster slik at hesten ikke blir overopphetet eller skitten) og om vinteren (når du bruker et termisk teppe under). Ingen av de tre dynene mine har ødelagt når hestene biter hverandre, løp gjennom ris i beite osv., Grusom holdbarhet og holdbarhet !! Også er dynen fortsatt på hesten, og det er ingen sjanse i verden at hesten blir våt under den, ikke en gang i stormen eller om dynen har blitt vasket 100 ganger (som jeg har gjort ...). Litt liten i størrelse, ponnien min som har 125 trenger 135. Veldig jevn bue lukking som ikke har vist noen tendenser til å bryte eller gå opp i løpet av de fire årene jeg brukte disse dynene. Ideell hvis du har hesten innenbord eller lignende og andre bør ta / fjerne hesteteppet, da det er veldig raskt og enkelt å ta / fjerne Buca-tepper. Freedom-modellen passer best til den normale og vakre hesten, men fungerer også på grove hester / ponnier.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.