FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-10%

Bucas Smartex Rain, regndekken

Produkt-ID: 316896

kr 2.061,00
kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Smartex Rain, regndekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Bucas Smartex Rain, regndekken
kr 2.061,00
kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Bucas Smartex Rain, regndekken
kr 2.061,00
kr 2.290,00
Bucas Smartex Combi hals, stay-dry fôr
kr 863,10 kr 959,00
Bucas Smartex Rain, regndekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Serien med Bucas Smartex utedekken kombinerer utmerket holdbarhet og komfort for hesten i mange temperaturforhold, og anses som det mest allsidige utedekkenet på markedet.
Alle dekken i Smartex-kolleksjonen kan legges på en våt hest etter trening eller vask. Stay-dry fôret transporterer bort fuktigheten, tørker hesten og fôret vil holde seg tørt inn mot hesten.
Det nydesignede Smartex har et nypatentert lukkesystem foran på bogen med Click'n Go frontspenne og magnetisk klikk-lås. Smartex har en perfekt passform med bogsplitt og ballistisk nylon på utsiden som er vanntett og pustende.
Smartex utedekken kommer også med en versjon med bred hals, noe som passer utmerket til hingster og hesteraser som pleier å være breiere rundt skuldrene, som friesere, andalusiere, døl og fjording. Dette dekkenet er brukt av Carl Hester, Charlotte Dujardin og Eilberg Dressage. Halsen til utedekkenet selges separat og gjør ditt Smartex utedekken komplett.


Egenskaper:


 • Overlappende, komfortabel front med dobbel polstring
 • Nypatentert magnetisk klikk-lås
 • Bogsplitter for ekstra plass til skuldrene
 • Ballistisk nylon ytterside
 • Vanntett og pustende
 • Fôret med Stay-Dry stoff, som transporterer bort fuktighet og sørger for at hesten alltid er tørr.
 • Silkelignende fôr på skuldrene for å hindre gnag
 • Elastiske beinsnorer
 • Festepunkter til Combi halsstykke

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bucas Smartex Regn nedleggelse
0 Likes

Den nye lukkingen i taket er ikke optimal. Det tok hesten min omtrent 3 sekunder å åpne den og å stripe teppet halvveis. Jeg måtte bytte teppe etter bare 2 uker.

Størrelse: Normal
Beste dyne noensinne!
1 Likes

Toppdeksel som tåler så mye regn som mulig. Flott at du til og med kan ta på deg en våt hest! Det blir aldri fuktig og ekkel under teppet da det puster fantastisk. Har hatt disse dynene i mange år, og de varer så lenge som helst.

Størrelse: Normal
rådvill
0 Likes

Jeg kjøpte dette teppet til staydry-stoffet som er ment å veke bort fuktighet selv på en våt hest. Men etter en uke med regn, er slimhinnen om morgenen veldig våt (hesten min bokser om natten, paddock dagen), og jeg nøler med å legge den om morgenen ...

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.