JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-20%

Bucas Sun Shower

Produkt-ID: 300495

kr 919,20
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Bucas Sun Shower
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Sun Shower
kr 919,20
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Bucas Sun Shower
kr 919,20
kr 1.149,00
Bucas Sun Shower Hals
kr 431,10 kr 479,00
Bucas Sun Shower
Beskrivelse

Beskrivelse

Sun Shower er et lett utedekken som er det perfekte valg når alle andre utedekken er for tykke og varme. Det er utviklet til å beskytte mot både regn og sol.Sun Shower har ikke noe fôr, bare netting for at luften skal kunne sirkulere under dekkenet. Det er den sammen nettingen som brukes på Buzz-Off regndekken.Man kan enkelt feste hals til dekkenet for å gi ekstra beskyttelse, kun med et lag av ytterstoffet.


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende utside med ekstra Teflon på utsiden
  • Solreflekterende farge beskytter mot overoppheting
  • Bogfoldene gir en utmerket passform og nok av plass til skuldrene
  • Nettingfôr gir god ventilasjon under dekkenet
  • Mykt, silkelignende fôr på skuldrene for å hindre gnag
  • Festepunkter til hals
  • Beinstropper er ikke inkludert

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Smal utringning
0 Likes

Veldig høy og stram nakke! Mine har alltid Bucas i Smartex Rain etc., og de er perfekte i nakken. Med dette fikk ikke hesten min hodet ned, men jeg måtte ta på en forlengelse foran. Ellers god dyne.

Størrelse: Liten
Utmerket produkt
0 Likes

Jeg bruker den midt i sesongen når temperaturene ikke overstiger 14/15 grader på dagtid, på hester som ikke er klippet. Utover begynner han å svette. Lett å få på plass, ikke ubehag følt av hesten. Jeg elsker dette produktet. Evakuerer veldig godt den resterende transpirasjonen etter arbeid. Solid og flott spennefinish.

Størrelse: Normal
Perfekt for områder med kjølig og ustabilt klima om sommeren
0 Likes

Perfekt for midtsesonger når været varierer kraftig. Meget god kvalitet på spenne kuttet nær halsen for å forhindre avrenning. Vakker cup. Motstandsdyktig stoff. Brede haleklaffer. Anti-UV-funksjonen og nettet beskytter og sol og fluer. Jeg kan bruke den nesten hele året. Litt lett for stormende regn og vinter. Bare ulemper det blir skittent raskt, men vi kan ikke ha alt: de er ikke for varme. Skyller veldig godt med kaldt vann og såpestråle i Marseille. Vakre kvalitet Bucas som størrelse kjoler "små modeller", også av noen ganger i andre serier bortsett fra Horze størrelse også. Takk til Horze for å ha distribuert dem.

Størrelse: Normal
Bucas soldusj
0 Likes

Superteppe for sommer- og overgangsperioder. Lover hva den skal være og beskytter den følsomme hesten i regnet.

Størrelse: Normal
Bucas teppe
0 Likes

Teppet er akkurat det det lover !!! Flott i overgangsperioden u for hester, som bare skal beskyttes mot regn og vind. Når solen skinner, blir det ikke så varmt under taket !! Sitter bra !!!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.