Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-10%

Horseware Mio lett utedekken, 0g.

Produkt-ID: 307552

kr 674,10
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Mio lett utedekken, 0g.
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassisk fasong, doble bogspenner, buer over frambeina, vannett, pustende til dråpestripen.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: 600D polyester vanntett utside, polyesterfôr. 0 g filling.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

verdens beste dekken
5 Likes

110% vanntett, jeg trenger ikke å skifte dekken på min utegangshest på mange dager og det blir ikke litt vått gjennom engang, suuuuper passform og utrolig godt dekken. Slitesterkt og et dekken som er like bra som de mye dyrere modellene. Og i tillegg så er det veldig rimelig og du får utrolig mye for prisen. Kommer garantert til å kjøpe meg flere<3<3

Fantastisk regntrekk
3 Likes

Jeg bruker teppet i vått vintervær, da hesten min, som bor i den åpne stallen, vanligvis ikke er tildekket, men alltid med vilje står i det våte. Så snart det er under 0 grader og det snør eller regner, forblir det tørt og vinterfrakken har en jobb uansett. Taket er derfor ganske åpent stabilt og komfyr egnet. Det er ganske lite. I ettertid kjøpte jeg brystforlenger. Dette gjør setet perfekt.

Flott teppe!
2 Likes

Teppet er virkelig flott! Det holder vind og regn og blir ikke unødvendig fordi det er for tykt eller ikke pustende! Sitter bra, selv etter løp på paddock!

Mio 0grs integrert lett ytre deksel
2 Likes

Veldig skuffet .. skade fordi dette omslaget størrelse godt med en fin presentasjon til en veldig attraktiv pris, men materialet er for tynt veldig lett og ikke i det hele tatt motstandsdyktig! hesten min ødela den totalt etter 4 uker på engen. Han spiller og titilerer noen ganger teppet sitt. Allerede etter 15 dager ble bunnen dratt .. Anbefalt for en rolig hest og ikke til daglig bruk på engen.

Veldig skuffet!
2 Likes

Tar dekkenet helt nytt ut av posen og legger det på unghesten, de to andre får på gamle dekken, type flere år gamle. Når jeg tar de inn for kvelden er de to eldste helt tørre, men unghesten er gjennomvåt!!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.