JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horseware Rambo sommerkolleksjon utedekken 0 g

Produkt-ID: 312681

kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo sommerkolleksjon utedekken 0 g
Velg størrelse Størrelsestabell
Horseware Rambo sommerkolleksjon utedekken 0 g
kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horseware Rambo sommerkolleksjon utedekken 0 g
kr 1.990,00
Horsware Amigo finmasket insektsmaske
kr 239,00
Horseware Rambo sommerkolleksjon utedekken 0 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


  • Dette utedekkenet tar hesten din fra sommer til høst
  • Vanntett og pustende softshell på toppen som hindrer hesten fra å bli våt når det regner, men fortsatt gir litt varme når temperaturen faller om natten
  • Nye mankefolder gir forbedret halsåpning og mankefrihet, som beskytter mot press og gnag
  • Polyesternetting gir maksimal pusteevne og ventilasjon, og som hindrer at hesten blir overopphetet på varme dager
  • Elastiske kryssgjorder gir bedre passform med lett krysset frontlukking som fjerner presset fra skuldre og bog
  • Glatt polyesterfôr ved man, hale og bog, halesnoren kan tørkes av
  • Avtagbar hals inkludert, i tillegg til et avtagbart fleecedekken som gir ekstra varme på kjølige dager
  • Med refleksstripe som bruker vår Nightrider-teknologi, og holder hesten trygg fra morgen til kveld

Teknisk beskrivelse:


Med det beste innen tekniske softshell-materialer i Ramboserien, får du et sommerdekken med vanntett og pustende toppseksjon. Mer polyesternetting på sidene og 190D refleksnylon på utsiden. Dette dekkenet har 100g fyll og blankt polyesterfôr. (IKKE fleecefôr) Dekkenet fås i to farger, som begge har V-lukking foran.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sommerens beste teppe
6 Likes

Selv ved utpakking gjorde taket et veldig høykvalitetsinntrykk. Passformen er god, hesten min har normal 135 jeg bestilte teppet i 140 og det passer. Litt løsere på brystet, men det er greit. Hos meg har allerede lett fortvilelse spredt, og vi har nesten alle merkevarer igjennom. Hesten vår er 24 år gammel, skiller seg ut i kraftig regn og har veldig lav rangering, så vi trenger bare et teppe for å holde ham varm og spesielt tørr da han kjøler seg ekstremt raskt og i tillegg et teppe som er robust. Et lignende konsept vi allerede hadde prøvd med vanntett rygg, men som ikke tålte tordenvær regn og hesten var våt under den mot huden. Men ikke med dette teppet! Allerede den første kvelden var det storm. Kraftig regn; Storm og hagl. Og hva kan jeg si at QuarterOpi var tørr, behagelig varm, teppet holdt i storm og 40 liter / kvm regntett. Han var avslappet. Dagen etter var det litt varmere og han begynte å svette veldig lett under andre tepper og sommertepper. Ikke med Rambo. Klimaet under taket var perfekt. Etter et langt søk fant vi endelig riktig teppe. 100gr foringen for innstøping er en godbit for den følsomme ryggen over natten. Lukkene er av høy kvalitet, teppet er perfekt, snittet er flott og avtapperen på siden gjør akkurat det det ble sydd til. De elastiske magestroppene kan fortsatt være et minimum av kortere. Borrelåsen på nakken og nakldelen sitter solid og holder også fast.

Størrelse: Normal
Beste omslag til svensk sommer!
1 Likes

Hesten trenger ikke å bli våt og kald hvis det er et stormregn, mens den ikke blir for varm når solen står opp. Som vanlig leverer Horseware toppklasse! Ekstra pluss for y-knapp foran og elastiske korsbuer :)

Størrelse: Normal
Regntepper
0 Likes

Sitter bra. Flott at det kan brukes både når det er veldig varmt og når det er kjølig.

Størrelse: Normal
Rambo Summer Series
0 Likes

Ideelt teppe, holder hesten min fri for fluer og kan ta en dusj. Det er synd at det øvre materialet ikke er veldig sterkt. Hesten min er ikke på toppen av rang og har nå et slags lappeteppe ...

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.