« Tilbake / Hest / Dekken / Regndekken

Kentucky Horsewear All Weather Hurricane utedekken, 0 gram

2.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear All Weather Hurricane utedekken, 0 gram
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

All Weather Hurricane er 100% vanntett og er perfekt å bruke i ekstreme værforhold.

Hva er spesielt All Weather Hurricane utedekken er et unikt, vannblokkerende dekken for bruk ute på beite eller i paddocken. Dekkenet garanterer en tørr hest, selv i de heftigste regnskurene. Derfor er dette dekkenet perfekt å bruke til hester som er ute 24/7. Dekkenet er svært motstandsdyktig mot rifter og slitasje, og holder seg 100% vanntett uten at du trenger å gjøre noe. Stoff og materiale For 100% vind- og vanntetthet bruker Kentucky det samme materialet som regndekkenet, et PU-belegg. Dette belegget er det samme som er brukt i den typiske gule fiskejakken. Belegget påføres utsiden av dekkenet og er derfor unikt på dekkenmarkedet. Takket være det kunstige kaninskinnet på innsiden av dekkenet er det svært mykt mot huden, noe som unngår gnagemerker. Denne innsiden gir også hesten en skinnende pels og forhindrer en fuktig følelse under dekkenet. Hurricane dekken kommer med to klassiske messingspenner i rustfritt stål for lukking foran, to kryssgjorder og en plast-dekket elastisk snor som er avtakbar. De klassiske kunstige lærdetaljene og gulldetaljer vil gjøre at hesten din ser sofistikert ut, selv på regnfulle dager. Form og størrelse Teksturen til det kunstige kaninskinnet er designet slik at dekkenet vil holde seg på plass, også etter hesten har rullet eller ligget. Den ekstra haleflappen beskytter hestens hale mot kulde og vått vær. Hvis du vil ha ekstra beskyttelse kan en separat hals som matcher Hurricane dekkenet kjøpes. Halsen kommer i 0 gram og 150 gram, og festes enkelt til dekkenet med to sterke borrelåsfester. Halsen er litt lengre på manken slik at du ikke trenger å bekymre deg for at regn trenger inn.

Egenskaper:

  • 100% vann- og vindtett takket være det utvendige PU-belegget
  • Innside i kunstig kaninskinn
  • For utendørsbruk i alle værtyper
  • Svært robust og lettstelt
  • Hals kan kjøpes separat

Vaskeanvisning:

For å rense utedekkenet kan du maskinvaske det på 30 grader, eller enkelt og greit spyle/svampe det. Det er best å la dekkenet lufttørke etterpå. I motsetning til andre vanntette dekken trenger ikke dette dekkenet behandling med fluorkarbon, da vasking ikke ødelegger vanntettheten til dette dekkenet.

Produkt-ID: 336622

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: