Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Triton Galaxy ridehjelm

Produkt-ID: 30048

kr 699,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Triton Galaxy ridehjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hodet med denne nydesignede, godkjente, tøffe hjelmen med plenty av Horze-stil.


Horze er stolt av å presentere en ny, velsittende ridehjelm. Den finnes i fire justerbare størrelser, med stropper som er dekket av komfortabel mikrofiber. Utsiden av hjelmen er også dekket av mikrofiber, noe som gir en ren og klassisk stil. Hjelmen har ABS-skall og hvitt EPS-skum, i tillegg til avtagbart ventilerende fôr. Tone-i-tone ventilasjonshull foran og bak gir ekstra luft og komfort, og gjør denne lette og slitesterke hjelmen til et must-have for enhver rytter. Frontpanelet på hjelmen kommer i seks ulike farger. CE 1384 med VG1.
Denne hjelmen kommer i forskjellige fargevarianter.


Egenskaper:


  • Ny, forbedret hjelm spesialdesignet for Horze
  • Sertifisert og godkjent
  • 4 justerbare størrelser
  • Stroppene er dekket av komfortabel mikrofiber
  • Ren, klassisk stil
  • ABS skall, hvit EPS skum
  • Avtagbart ventilert fôr

Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

hjelm
5 Likes

Vi presenterte denne hjelmen til barnet. Barnet var strålende !!! Selvfølgelig likte hun utseendet til produktet. Jeg vil si veldig praktisk med tanke på funksjonalitet. Det er justerbart i volum av hodet rett i påkledd tilstand, har flere ventilasjonshull, et avtakbart innerdeksel tillater vask når barnet svetter etter trening, en myk stropp under haken. Den har et veldig stilig utseende og er behagelig å ta på. Vi kjøpte gjennom nettbutikken. De ga ut alt veldig raskt. Og svarte på alle interessante spørsmål på telefon, som er viktig, veldig høflig! Jeg vil uttrykke Takk for teamarbeidet! Takk!

Godt valg.
4 Likes

Hjelm for meg var forresten en gave. De bestilte meg i lang tid, det kom raskt. Utseende: hjelmen ser dyr ut, veldig vakker, jeg vil til og med si at den viser rytterens fulle kraft)) Generelt sett er den veldig stilig. Bruk: Jeg bruker omtrent 4-5 måneder, det ser ut som helt nytt, ingenting har slitt seg. Hjelmen er justerbar, 4 størrelser, veldig praktisk! Hodet svetter ikke, foringene kan fjernes for å vaske! Ah, for fine hjelmgutta. Kjøp)

Horze Supreme Triton Galaxy
3 Likes

Jeg bestilte hjelm i blå / røykgrå. Hjelmen er veldig vakker, og takket være justerbarheten passer den veldig godt på hodet. Tykke puter og solid struktur gjør at hjelmen føles trygg, selv om den også har svak vekt på hodet. Hakestroppen løsner litt under bruk. Glitterdekorasjonen ser ut til å forbli ganske godt festet. Jeg anbefaler!

Rimelig og behagelig hjelm!
3 Likes

Virkelig fornøyd med den nye hjelmen min! Stroppen under haken er veldig behagelig og den er enkel å justere med knotten i nakken. I tillegg er prisen veldig bra, og den føles virkelig ikke som en billig hjelm. Produktbildene stemmer godt overens med virkeligheten (jeg har den blå hjelmen) og det er helt riktig veldig bling.

Grå / Sølv
2 Likes

Sitter godt på hodet, godt justert. Robust og behagelig, ikke noe rykk eller trykk noe sted. Hakestroppen finnes noen ganger mens du sykler. Jeg likte spesielt fargen! Jeg anbefaler :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.