« Tilbake / Merker / Roeckl

Roeckl Roeckl Wynne ridehansker

Fra 664,05 kr
RRP: 699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Farge: Black
Black Roeckl Wynne ridehansker
Mud Dark Brown Roeckl Wynne ridehansker
Størrelsestabell
Størrelse cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Tilbake

Vi feirer 20 år med Horze!

3 for 2! Vi gir deg det tredje produktet!

Det billigste produktet får du automatisk gratis.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Virkelig varme, nå trenger du aldri ri med kalde fingre om vinteren - det er Wynne, utvilsomt den varmeste ridehansken i ROECKL SPORTS-kolleksjonen.

Takket være det sofistikerte designet og de toppmoderne høyteknologiske materialene gir denne modellen hendene dine trygg beskyttelse mot kulden, selv på iskalde dager i stallen og på lange ritt, mens de samtidig gir utmerket grep og mye sensitivitet på tøylene. Men det er ikke den eneste egenskapen - denne hansken er også behagelig lett, har en fluffy myk innside og er svært elastisk for topp bevegelsesfrihet til fingrene. Det innovative PrimaLoft® Gold-fôret med Cross Core-teknologi er ansvarlig for trygg beskyttelse mot kulden. Aerogel sørger for ekstremt høy varmeoppbevaring til svært lav vekt og volum. Bitende kald vind har ikke sjans takket være de høyt pustende, men samtidig absolutt vindtette ROECK-PROOF softshell på håndbaken. Det elastiske og pustende materialet i håndflaten gir et trygt grep og sikrer presis tøylekontroll og en sensitiv kontakt med hestens munn. I tillegg vil et supermykt fôr, det lange smale designet med tettsittende strikk rundt håndleddet og elastisk stropp på håndbaken sikre at varmen holder seg der den skal. ROECKL-exclusive COMFORT-CUT øker brukskomforten takket være et optimalt sømdesign på pekefingeren.

Teknisk beskrivelse:

Håndbak: ROECK-PROOF® Ural. Håndflate: Elastisk Pore Grip. Egenskaper: COMFORT-CUT, PrimaLoft® Gold fôring med CrossCore-teknologi, EKSTRA VARM, strikket parti, elastisk stropp med borrelås, fôret.

Vaskeanvisning:

Vaskes på 30°C.

Produkt-ID: 335331

Les Omtaler:

Farge: