Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Christ Salpad

Produkt-ID: 17320

kr 836,10
kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Christ Salpad
Velg størrelse Størrelsestabell
Christ Salpad
kr 836,10
kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Salpad
Beskrivelse

Beskrivelse

Salpaden Standard har en godt utprøvd passform som gjør at den bærer sitt navn med rette. Linjen over ryggen er formet etter hesteryggen. Undersiden er av ekte saueskinn med en ullhøyde på ca. 30mm. Festes til salgjorden ved hjelp av borrelåsstropper. Shabrack-stoffet i denne salpaden består av flere materialer som er vevd inn i hverandre. Foran er sauefellen trukket opp på oversiden som en kant, noe som letter plasseringen av salen. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Tåler også tromling. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God kvalitet
0 Likes

Jeg kjøpte denne spjeldet for trening, og det er bra for salen min. Jeg er fornøyd med produktet. God kvalitet og god demping. Jeg anbefaler denne spjeldet for sin finish, behagelig å ta på saueskinn og enkel pleie, spesielt maskinvask, i 20 grader, programmere ull og etter tørketrommel. Nikkel som produkt.

Størrelse: Normal
Perfekt til sadel dressur (hestestørrelse)
0 Likes

Sjokket er veldig lenge for sadel dressuren min, som er vanskelig å finne, og den har ingen tilbakeslag som gjør det mulig å installere det som ønsket under setet uten å være begrenset av omvendt. Sauene er veldig myke og den anatomiske formen er veldig egnet selv for en hest med sterk turnett som min.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.