Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Kentucky Absorb anatomisk halv-sjabrak med saueskinn

Produkt-ID: 318322

kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky Absorb anatomisk halv-sjabrak med saueskinn
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kentucky Absorb anatomisk halv-sjabrak med saueskinn
Beskrivelse

Beskrivelse

For å etterkomme rytteres ønsker har vi utviklet en halv-sjabrak med samme sammensetning som våre andre modeller, bare at denne er mye tynnere. Dette gjør at rytteren får bedre kontakt med hesten. Denne gir bedre kontakt mellom hest og rytter samtidig som den gir utmerket beskyttelse av hestens rygg.
Takket være et system bestående av fem lag absorberer denne sjabraken støt, samt minimaliserer trykket fra salen og rytteren. Denne anatomiske sjabraken med saueskinn er laget av først et absorberende stoff, deretter memory foam, sjokkabsorberende gelé, også memory foam igjen, før det avsluttes med et nytt absorberende stoff. Det utvendige fôret er mikro-fiber med ventilasjonshull for hurtig tørking og anti-gli.
Den reduserte tykkelsen på denne halv-sjabraken gir maksimal frihet og stabilitet, og den reduserer ryggsmerter. Den gir ekstra komfort til hesten og rytteren. Den anatomiske formen sikrer frihet for manke og ryggrad. Det kunstige saueskinnet har ingen tekniske egenskaper. Det fungerer kun som et designformål ettersom saueskinnet kun er plassert ved manken og langs med salens puter.


Egenskaper:


  • Tynnere sjabrak gir tettere kontakt med hesten.
  • 5-lags system
  • Antiskli
  • Anatomisk formet for å gi frihet til manke og ryggrad
  • Design: Kunstig saueskinn
  • Ekstra komfort for hest og rytter
  • Tilgjengelig i svart med enten naturlig, svart eller brunt saueskinn. En størrelse.

Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.