Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Kentucky Halv pad Absorb

Produkt-ID: 302630

kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky Halv pad Absorb
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kentucky Halv pad Absorb
Beskrivelse

Beskrivelse

Absorb halv pad er laget av en kombinasjon av et ultralett, innovativt materiale med hver sine spesifikke egenskaper som behøves i en slik pad. Paden er formet med tynt, syntetisk lær over manken for å gi hesten best tenkelig komfort og for å hindre trykk. Det støtdempende skummet på innsiden er mykt og fleksibelt, men med ideell tetthet. Tettheten behøves for god kontakt, stabilitet i salen og for komforten til hest og rytter. Det absorberende stoffet har antiskli, er hurtigtørkende og pustende. Sømmene og fyllet er laget av syntetisk lær, noe som gjør paden veldig enkel å vedlikeholde og rengjøre.


Egenskaper:


  • Ultralett
  • Maksimal støtdemping
  • Formet over manken
  • Tett kontakt
  • Ekstrem komfort
  • Antiskli
  • Hurtigtørkende og pustende

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra!
0 Likes

Merker at salen ligger mer stabilt. liker veldig godt at det er utskåret ved manken slik at man hindrer trykk der. Min nye favorittpad!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.