« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Saueskinnspads

Kentucky Horsewear Impact Equalizer halvpad med saueskinn

2.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black
Black Kentucky Horsewear Impact Equalizer halvpad med saueskinn
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Vi kombinerer vår ekspertise og førsteklasses kvalitet for å lage denne Impact Equalizer halvpaden med saueskinn, for å gi deg og din hest en bedre rideopplevelse.

Vår halvpad Impact Equalizer absorberer støt og balanserer dem jevnt utover. Dette avlaster ikke bare hestens rygg, men også ryggen til rytteren. Takket være dette passer paden utmerket til alle grener. Paden passer også bra til normal trening, da den kontinuerlig jevner ut trykket på hestens rygg. Det vil bli lettere for hesten å slappe av og stramme musklene sine. Dette vil være fordelaktig for ridningen ettersom hesten kan bevege seg mer fritt. På lang sikt vil dette bidra til en mer fleksibel og mobil hest. Alle støt generert fra rytteren vil også absorberes, noe som vil stabilisere salen og dermed gi ergonomiske fordeler både for rytteren og hesten. Sjabraken er laget av memory foam og 3D avstandsmateriale. Kombinasjonen av disse materialene gir en støtdempende pad. Memory foamen fordeler trykket jevnt og kontinuerlig tilpasser seg hestens form. 3D avstandsmaterialet sikrer at ryggen blir ventilert takket være de luftgjennomtrengende funksjonene. Ved å bruke disse materialene har vi laget en halvpad som er 20-30% lettere enn de fleste andre pader på markedet. Ikke bare er paden lettere enn andre, men den vil også gjøre at du føler deg tettere på din hest og forbedre kommunikasjonen mellom deg og din hest. Kentucky Horsewear bruker memory foam som er kjent for å brukes i militæret og på beskyttelsesutstyr. Vi har utviklet en halvpad som beskytter din hest på samme måte. 3D avstandsmaterialet og 3D bikubestruktur med dempende effekt, som har støtabsorberende egenskaper. Materialet er svært pustende og sikrer at hestens rygg ikke overopphetes. Dette vil minske irritasjoner på hestens rygg. Utformingen rundt manken er laget av kunstig lær og gir komfort samtidig som hestens ryggrad får mindre trykk. For å sikre at paden ligger der den skal når du rir så kommer den med et mønster med silikon-grip. Impact Equalizer halvpad kommer med kunstig saueskinn på manken og bak. Det gir halvpaden et elegant utseende.

Egenskaper:

  • Absorberer og balanserer trykk
  • Gjør at hesten kan bevege seg mer fritt
  • Ergonomiske fordeler for hest og rytter
  • Svært pustende og luftgjennomtrengelig
  • Laget av memory foam i høy kvalitet, og 3D avstand

Teknisk beskrivelse:

10 mm.

Vaskeanvisning:

Impact Equalizer halvpad kan vaskes på 30 grader. Fjern memory foam på innsiden av halvpaden før vask. Skal ikke tørketromles etter vask.

Produkt-ID: 334157

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: