FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Veredus Carbon Gel Vento, frambein

Produkt-ID: 19470

kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus Carbon Gel Vento, frambein
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Veredus Carbon Gel Vento, frambein
kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Veredus Carbon Gel Vento, frambein
kr 2.290,00
Veredus Carbon Gel Vento, bakbein
kr 1.729,00
Veredus Carbon Gel Vento, frambein
Beskrivelse

Beskrivelse

CARBON GEL «VENTO» er det første senebelegget som garanterer dobbel ventilasjon. Varmen som frigjøres fra hestens bein passerer gjennom det mikroperforerte neoprenlaget, og distribueres så i nettingtekstilens 3D-kanalstruktur. Dyrets bevegelser slipper inn frisk luft gjennom luftkanaler, og leder den opphopede varmen gjennom kanalene i tekstilen, opp og ut gjennom utluftingsgitteret. Ventilasjonen er derfor horisontal, fra innsiden og ut - og vertikal, nedenfra og opp. En nyskapende teknologi som ikke er prøvd tidligere. Besyttelse av bøyesenen sikres av karbon kombinert med en støtabsorberende film av nitrexgel.


Egenskaper:


  • Dobbel ventilasjon
  • Senebeskyttelse i karbon og nitrexgel
  • Quick-release knepping
  • Anatomisk formet skall

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Verdt hver krone!
0 Likes

Superb benbeskyttelse med veldig god passform og god kvalitet. Størrelse L passer godt til hester med lange og normale ben. Jeg opplever at hesten ikke blir like svett med Veredus benbeskyttelse sammenlignet med benbeskyttelse med lav pris. Benvernene er lette og enkle å ta på hesten. Benvernene er dyre, men jeg synes de er verdt hver krone og er veldig glade for at jeg kjøpte disse vaktene!

Størrelse: Normal
Veredus carbon gaiters gel vento
0 Likes

Vakre gangarter jeg elsker ikke gir inn pris, men flott! Veldig motstandsdyktig og lett å vedlikeholde med karbonet, de er nesten riper.

Størrelse: Normal
god beskyttelse
0 Likes

Det er kjempebra! den eneste ulempen er at de er så dyre, men verdt prisen uansett, og jeg vil absolutt anbefale disse til alle! :)

Størrelse: Normal
Liten i størrelse!
0 Likes

Denne nye varianten ser ut til å være mindre i størrelse enn de "vanlige" beskyttere fra Veredus. Bestilte M (som jeg vet passer i deres beskyttelse), men de var altfor små! Kunne klikke med det første hvis jeg tok inn akkurat sånn, da var de bare for harde. Så kjøpt størrelse L nå i stedet :) Hesten min er en normal Full i størrelse ellers.

Størrelse: Normal
Super leggings! Jeg er spent!
0 Likes

Visuelt veldig fine gangarter ... har dem i brunt ... De støtter hestens ben perfekt og passer perfekt ... Hvis en størrelse er mindre ... For hesten min har jeg vanligvis ponnistørrelse / størrelse S og disse gangartene passer nå i størrelse M den beste ... Det er absolutt ingen vits! De tilpasser seg godt til hestebeinet! Verdt hver krone !!! Kvalitet koster bare!

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.