Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Veredus Carbon Gel Vento, frambein

Produkt-ID: 19470

kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus Carbon Gel Vento, frambein
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus Carbon Gel Vento, frambein
Beskrivelse

Beskrivelse

CARBON GEL «VENTO» er det første senebelegget som garanterer dobbel ventilasjon. Varmen som frigjøres fra hestens bein passerer gjennom det mikroperforerte neoprenlaget, og distribueres så i nettingtekstilens 3D-kanalstruktur. Dyrets bevegelser slipper inn frisk luft gjennom luftkanaler, og leder den opphopede varmen gjennom kanalene i tekstilen, opp og ut gjennom utluftingsgitteret. Ventilasjonen er derfor horisontal, fra innsiden og ut - og vertikal, nedenfra og opp. En nyskapende teknologi som ikke er prøvd tidligere. Besyttelse av bøyesenen sikres av karbon kombinert med en støtabsorberende film av nitrexgel.


Egenskaper:


  • Dobbel ventilasjon
  • Senebeskyttelse i karbon og nitrexgel
  • Quick-release knepping
  • Anatomisk formet skall

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super elegant og flott beskyttelse
1 Likes

passer sammen med karbonskjoldet i brun super til reven ....................................... ...

0 Likes

Good quality and nice details, I really suggest to all horse lovers this products!

Topp passform, flott utførelse, skarp design, ...- gjør det den lover!
0 Likes

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal investere 154 € i benbeskyttelse eller ikke. Etter litt frem og tilbake bestilte jeg endelig disse leggings. Disse leggings ser ikke bare bra ut, men er også solid bearbeidet. Først bestilte jeg størrelsen M fordi Veredus Olympus, som jeg tidligere hadde bestilt, var for stor. Carbon Gel Vento faller litt mindre enn staccato barnebarnet mitt med en pinne på bare 1,62 m og normal tykk røromkrets de satt for stramt. I størrelse L passer de perfekt! De er testet for første gang, og jeg er henrykt! De glir ikke, passer fortsatt perfekt og i motsetning til andre gangarter, var pelsen tørr og ikke svett som vanlig. Også bena var alltid super varme på "normale" (skvadron) gangarter når du foretok justeringer - av dette merket ingenting noe , Jeg er positivt mer enn overrasket og er fornøyd med at et så flott produkt ble designet. Jeg ville når som helst igjen ta avstand fra den billigere versjonen (f.eks. Olympus-one ser og føler tydelig kvalitetsforskjellen!) Ta og invester igjen i fremtidens og sunne hesteben. Jeg kan ikke gjøre mye for holdbarhet ennå, men de gir ikke inntrykk av at de slites raskt.

Super leggings! Jeg er spent!
0 Likes

Visuelt veldig fine gangarter ... har dem i brunt ... De støtter hestens ben perfekt og passer perfekt ... Hvis en størrelse er mindre ... For hesten min har jeg vanligvis ponnistørrelse / størrelse S og disse gangartene passer nå i størrelse M den beste ... Det er absolutt ingen vits! De tilpasser seg godt til hestebeinet! Verdt hver krone !!! Kvalitet koster bare!

god beskyttelse
0 Likes

Det er kjempebra! den eneste ulempen er at de er så dyre, men verdt prisen uansett, og jeg vil absolutt anbefale disse til alle! :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.