Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!
Spar nå

Horseware Amigo Insulator, 200g

Produkt-ID: 301880

kr 849,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Amigo Insulator, 200g
Beskrivelse

Beskrivelse

Holder hesten din varm i stallen.


Egenskaper:


  • Klassisk fasong, middels vekt på isolering. Avtagbar hette selges separat

Teknisk beskrivelse:


Holdbart 210 denier rip stop polyester utside, skinnende, sterkt polyesterfôr, 200g fiberfyll, kryssgjorder, feste til hals og innerdekken, halesnor.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varmt og godt dekken
1 Likes

Dekkenet er utrolig varmt, og sitter meget godt på hesten. Bruker det under et annet tjukt vinterdekken, noe det fungerer bra til. Det går godt nede på beina til hesten. Eneste minuset er at det er strømførende , så det knitrer godt når du tar det av. Men hvilket dekken gjør ikke det når temperaturene er kalde og det er lite nedbør.

Perfekt omslag
0 Likes

Perfekt deksel, isolerende kaldt under tak for vinter- eller midtsesongdekke.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.