Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horseware Liner innerdekken 100g.

Produkt-ID: 301898

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Liner innerdekken 100g.
Beskrivelse

Beskrivelse

Passer til alle Horsewaredekken med innerdekkensystem.


Egenskaper:


  • Et enkelt system som gir deg mulighet til å variere tykkelsen på dekkenet, uten at du trenger flere dekken, i tillegg kan det enkelt vaskes i en vanlig vaskemaskin

Teknisk beskrivelse:


Polyester utside 210 denier, skinnende, sterkt polyesterfôr, 100g fiberfyll, borrelås løkkefester, klips bak og enkel frontlukking.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

praksis !!
0 Likes

Praktisk, varm og god kvalitet, holder veldig bra takket være de bakre karabinene som klamrer seg fast på baksiden av Rambo suveren.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.