« Tilbake / Hest / Dekken / Stalldekken

Kentucky Horsewear Classic stalldekken, 300 gram

1.990,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Classic stalldekken, 300 gram
Black Kentucky Horsewear Classic stalldekken, 300 gram
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Classic stalldekken med sitt sterke og tidløse design er en nødvendighet i dekkengarderoben.

Hva er spesielt Classic stalldekken kommer med stoff i høy kvalitet og et tidløst design som varer i årtier. Materialene ​er ​nøye ​testet ​og ​utvalgt ​slik ​at ​dekkenet ​er ​robust ​og ​svært ​brukervennlig. Takket være de tre ulike tykkelsene kan du velge det dekkenet som best passer behovene til din hest. Stoff og materiale Utsiden av stalldekkenet er laget i 900D ripstop polyester. Ripstop-stoff er et stoff som inneholder forsterket garn, noe som gjør det svært vanskelig å slite i stykker dekkenet. En annen fordel med stoffet er at det ikke fester seg flis på det, så du kan lett børste bort høy og flis fra det. Fyllet på innsiden kan være 100 gram, 200 gram eller 300 gram, avhengig av behovene til din hest. Fyllet er laget av fiberfyll, som har de samme egenskapene som dun Uten at den absorberer noe lukt. Innsiden av dekkenet er fiber av mikropolyester, som har en følelse av myk bomull. Form og størrelse Classic stalldekken kan brukes i kombinasjon med Kentucky utedekken, eller med et underdekken. Dekkenet vil holde seg bra på plass takket være polyester mikrofiber, to frontspenner og to kryssgjorder.

Egenskaper:

  • Sterk utside i 900D ripstop polyester
  • 100 gram, 200 gram, 300 gram fiberfyll
  • Innside i myk mikrofiber
  • Tidløs utseende og stoff av høy kvalitet
  • Vaskes på 30 grader

Vaskeanvisning:

Dekkenet kan maskinvaskes på 30 °. Skal ikke tørketromles. Kentucky Horseware anbefaler å vaske dekkenet månedlig for best resultat.

Produkt-ID: 336621

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: