« Tilbake / Hest / Dekken / Stalldekken

Kentucky Horsewear Classic underdekken, 100 gram

1.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Classic underdekken, 100 gram
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Det pustende og myke Classic underdekken er en nødvendighet for enhver hesteeier. Dekkenet kan lett brukes med andre dekken takket være de ulike tykkelsene.

Hva er spesielt Classic underdekken kommer i tre ulike tykkelser (100 gram, 200 gram og 300 gram) slik at du kan mikse og blande dette dekkenet med andre dekken fra Kentucky Horseware. Takket være stoffet som er brukt i dette dekkenet er det svært pustende og komfortabelt å bruke under andre dekken. På grunn av det tidløse utseendet og det gode materialet vi bruker vil Classic underdekken være et holdbart kjøp. Stoff og materiale Stoffet som brukes for Classic dekken er polyester mikrofiber, som har en myk bomullsfølelse. Mikrofiberet har en svært myk følelse, men holder seg samtidig på plass under andre dekken uten å gnage. Fiberfyllet er bra som et isolasjonslag da det holder kroppen varm, samtidig som det puster. Dette lager en lomme av varme rundt hesten, uten at du får en fuktig følelse. Form og størrelse Underdekkenet kan kombineres med Kentucky Horseware stalldekken eller utedekken. Mikrofiberet holder dekkenet på plass, selv etter en rull, og det ligger også stødig om du kombinerer det med andre dekken. Formen er testet og godkjent av profesjonelle.

Egenskaper:

  • Kan kombineres med våre stalldekken og utedekken
  • Kommer i 100 gram, 200 gram og 300 gram
  • Dekkenet holder seg på plass takket være stoffet polyester mikrofiber
  • Føles som bomull
  • Lager en lomme av varme

Vaskeanvisning:

Classic underdekken kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler å vaske dekkenet en gang i måneden. For best resultat tørkes dekkenet på lav temperatur sammen med noen tennisballer for å opprettholde luftigheten.

Produkt-ID: 336626

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: