« Tilbake / Rytter / Rideklær til dame / Stevne / Stevnejakker

Cavalliera Mademoiselle stevnejakke

RRP: -30% rabatt
1.953,00 kr
RRP: 2.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Cavalliera Mademoiselle stevnejakke
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Denne ekstraordinære stevnejakken er et perfekt valg for enhver gren, takket være det klassiske designet og tekniske løsninger som gir full bevegelsesfrihet. Elastisk komfort for maksimal bevegelighet med hesten din. Den har en unik form, åtte paneler bak for maksimal elastisitet i salen. Dekorert med kantbånd i svart, blankt fuskelær, og geo-abstrakt rutete motiver på ermene. Kommer med fire svarte krystallknapper. En sann mester og en sann dame - det er hva andre vil tenke når du møter opp på ditt neste stevne med denne stevnejakken.

Vaskeanvisning:

Maskinvask jakken i kaldt vann. Skal ikke i tørketrommel. Håndvaskes og henges eller legges flatt for tørking. Rynker kommer av vask eller at jakken beveger seg når den er i bagasjen. Du kan fjerne rynker fra jakken med en tøydamper. Hvis du ikke har en tøydamper kan du henge jakken i dusjen og la dampen fra dusjen rette ut rynkene, eller så kan du bruke en varm, våt vaskeklut og fukte jakken.

Produkt-ID: 332334

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: