Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze alt-i-ett pussekasse og krakk

Produkt-ID: 26256

kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze alt-i-ett pussekasse og krakk
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne praktiske, ekstra holdbare pussekassen utvides som en liten trapp slik at du kan rekke opp på høye steder, eller bruke den som en påstigningskrakk for å komme deg på hesten. Laget av holdbar, formet plast med en overflate som bærer opp til 120 kilo. Løft lokket for å få to avtakbare oppbevaringsbrett for små ting. Denne kassen vil holde alle dine pussesaker trygge og tørre. En haspe for å lukke lokket sikrer kassen mot å åpne seg når du flytter den, og den har også et skjult håndtak for enkel transport. Passer bra for stevne-snop, stallapotek, eller som et vanlig pussesett.


Egenskaper:


  • Dobles med to trinn for å nå de høyere plassene.
  • Laget av holdbar, formet plast med en tråsikker topp.
  • Løft lokket for å få to avtakbare oppbevaringsbrett for små ting.
  • Denne kassen vil holde alle dine pussesaker trygge og tørre.
  • En haspe for å lukke lokket sikrer kassen mot å åpne seg når du flytter den, og den har også et skjult håndtak for enkel transport.
  • Passer bra for stevne-snop, stallapotek, eller som et vanlig pussesett.

Teknisk beskrivelse:


Materiale: polyuretan. Størrelse: 47 x 30 x 33 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Praktisk trinn og rengjøringsboks
1 Likes

Denne rengjøringsboksen er veldig solid (jeg testet den ved å hoppe på den!) Og fin å bruke. Lokket lukkes pent slik at støv ikke kommer inn så lenge du lukker det. Er en god lås, mot mennesker som ikke trenger det. Farger stemte ikke overens med bildet. Skuffene på innsiden var ikke oransje for meg, som på bildet, men bare svarte. Det liker jeg faktisk, så det var gøy i mitt tilfelle! Forresten, det er to containere, så det er ikke mye plass igjen til større gjenstander, men du kan selvfølgelig holde den ute.

0 Likes

Veldig greit at kassen skulle være solid at man kan bruke den som krakk, men ville ikke ha gjort det for ofte siden lokket tilslutt falt av. Men siden de andre striglekassene her hos oss som regel ryker av at man sitter på dem, er det greit med en litt mer solid model. Ellers er jeg veldig glad i godplass i kassene noe som ikke er så god på denne. Veldig trangt spesielt hvis man bruker brettet oppi som følger med.

Verktøykasse
0 Likes

Den uerstattelige assistenten på turer og hjemme! Praktiske rom der alt nødvendig tilbehør passer - fra børster til gummibånd for manke. En pålitelig avføring vil hjelpe deg med å forberede hesten til start og gi syklisten hvile i pauser.

Bra kjøp: D
0 Likes

Det er virkelig et godt kjøp: D Den er stabil, god som en krakk og stor romslighet ... Kan imidlertid ikke anbefales å slenge rundt med xD Jeg har vært helt fornøyd: D Og sporene på lokket får deg til å stå, selv om ens sko er glatte: D

Sterkt anbefalt!
0 Likes

Veldig fin, god kvalitet og veldig holdbar! 'Låsen' kan være litt vanskelig, var vanskelig å finne ut i starten, da du bare trenger å ta tak i en av den. (Kan ikke sees på bildet) Ellers er jeg helt glad i både designen og plassen inni. Bare bra herfra! :-)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.