FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze alt-i-ett pussekasse og krakk

Produkt-ID: 26256

kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze alt-i-ett pussekasse og krakk
kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze alt-i-ett pussekasse og krakk
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne praktiske, ekstra holdbare pussekassen utvides som en liten trapp slik at du kan rekke opp på høye steder, eller bruke den som en påstigningskrakk for å komme deg på hesten. Laget av holdbar, formet plast med en overflate som bærer opp til 120 kilo. Løft lokket for å få to avtakbare oppbevaringsbrett for små ting. Denne kassen vil holde alle dine pussesaker trygge og tørre. En haspe for å lukke lokket sikrer kassen mot å åpne seg når du flytter den, og den har også et skjult håndtak for enkel transport. Passer bra for stevne-snop, stallapotek, eller som et vanlig pussesett.


Egenskaper:


  • Dobles med to trinn for å nå de høyere plassene.
  • Laget av holdbar, formet plast med en tråsikker topp.
  • Løft lokket for å få to avtakbare oppbevaringsbrett for små ting.
  • Denne kassen vil holde alle dine pussesaker trygge og tørre.
  • En haspe for å lukke lokket sikrer kassen mot å åpne seg når du flytter den, og den har også et skjult håndtak for enkel transport.
  • Passer bra for stevne-snop, stallapotek, eller som et vanlig pussesett.

Teknisk beskrivelse:


Materiale: polyuretan. Størrelse: 47 x 30 x 33 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super god striglekasse!
0 Likes

Har hatt den i 6år, og den er fortsatt like fin og ikke blitt ødelagt på noen måte! har den gamle modellen i rosa, og den er brukt som krakk og børstekasse i alle årene.

Topp varer
0 Likes

Veldig fornøyd, veldig stabil, bruk den som et hjelpemiddel til berging, romslig verdi for pengene

0 Likes

God plass. Men den var svart inni å kan bli litt vanskelig å se hva man har i en litt mørk stall. Virker som den er solid:)

Størrelse: Liten
finfin
0 Likes

Fin design, god holdbarhet og veldig holdbar. Sterkt anbefalt! Som sagt erter låsen litt med det første, men det finner du raskt ut. Jeg likte at du kunne legge inn noen flere bilder av de 2 rommene der! Og dessuten er boksen ikke rød som vist på bildet

Størrelse: Liten
Sterkt anbefalt!
0 Likes

Veldig fin, god kvalitet og veldig holdbar! 'Låsen' kan være litt vanskelig, var vanskelig å finne ut i starten, da du bare trenger å ta tak i en av den. (Kan ikke sees på bildet) Ellers er jeg helt glad i både designen og plassen inni. Bare bra herfra! :-)

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.