Terapidekken Horseware

Terapidekken Horseware

Bestill nå og dra nytte av mange fordeler:


Utvidet returrett frem til 06.01.2024

Gratis frakt fra 99€

2 artikler
Horseware Sportzvibe ZX dekken
RRP -37%

Horseware Sportzvibe ZX dekken

6.190,00 kr
RRP: 9.890,00 kr
(3)
Horseware Rambo Ionic stalldekken
RRP -37%

Horseware Rambo Ionic stalldekken

1.390,00 kr
RRP: 2.190,00 kr
(1)

Kjøp Terapidekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Magnetdekken for hesten – en teknisk revolusjon

Magnetiske dekken til hest er en teknisk sammensetning som i hovedsak støtter kroppens egne magnetfelt. Det magnetiske dekkenet lager et magnetfelt gjennom det integrerte metallnettet. Det stimulerer forbrenningen og samtidig støtter det hestens egne forsvarssystemer. Betennelser kan derfor heles raskere, toksiner fjernes raskere og hestens generelle reaksjon på skader kan minimeres.

Massasjedekken for hest

Et massasjedekken sparer deg ofte både tid og energi som du ville brukt på å massere hesten selv, for ikke å snakke om kunnskapen du trenger for å utføre effektiv massasje. Slike dekken kan både gni og vibrere, og kommer i størrelser som sjabraker og opp til et normalt dekken. Slike typer dekken kan hjelpe deg når hesten sliter med en skade eller overbelastning, men de kan også brukes forebyggende. For eksempel kan du bruke et massasjedekken på etter trening for å sikre at hestens muskler ikke blir spente.

Varmedekken for ekstra varme

Varme er ofte godt for restitusjon, noe som gjør at du også finner varmedekken i vårt utvalg. Med et slikt dekken gir du ekstra varme til hesten, for eksempel ved å bruke infrarød teknologi.

Sjekk ut vårt brede utvalg av terapidekken nå.

Det magnetiske terapidekkenet har innebygd en rekke elektriske kveiler. Dekkenet har også en lomme hvor kontrollenheten oppbevares. Denne kontrollenheten sender forskjellige elektriske impulser inn i teppets kveiler. Disse skaper et pulserende magnetfelt som påvirker hele hesten. Disse magnetfeltene produserer imidlertid ikke varme. Feltene øker stoffskiftet og dannelsen av nye celler. Hestens immunforsvar styrkes, og oksygenmetningen i blodet økes.

Bruk av magnetiske terapidekken anbefales ved akutte betennelser og degenerative sykdommer, spesielt i muskel- og skjelettområdet. I tillegg hjelper terapidekken med forebygging, rehabilitering, fysioterapi og postoperativ behandling. Mange ryttere bruker magnetiske dekken for å lindre muskelbelastning, stølhet og den resulterende mangelen på mobilitet.

Hvor ofte og hvor lenge et magnetisk dekken skal brukes avhenger av den enkelte hesten og målet med behandlingen. Som en tommelfingerregel kan du bruke dekkenet tre til fem dager i uken i en halvtime hver gang. Ved akutte betennelser kan du bruke magnetteppet i lengre perioder daglig. Kontrollenhetene til teppene har vanligvis flere ulike programmer for ulike terapeutiske formål. Det kan også være muligheter å stille inn og lagre ditt eget program, gjerne da i samarbeid med veterinær eller behandler.

Som med all behandling, må du alltid vurdere hestens individuelle behov. Du bør imidlertid være tålmodig når du bruker magnetiske tepper. Du kan først forvente reell effekt etter flere ukers bruk.

Alle massasjedekken til hest med pulserende, magnetiske felter kan brukes til muskelterapi. De pulserende, magnetiske feltene stimulerer cellene og øker blodsirkulasjonen. Begge deler er viktige forutsetninger for muskelutvikling.

En annen teknologi er dekken med ioneterapi. Innsiden av dette dekkenet har et belegg som avgir negative ioner. De skal endre vannmolekylene i hestens kropp, og dermed føre til bedre blodsirkulasjon. Dette sikrer at musklene får bedre oksygentilførsel og at toksiner fjernes. Dekkenet kan brukes før trening for å få hestens kropp i rett modus, eller så kan du bruke dekkenet etter trening for å restituere musklene.