50% rabatt på ridebukser & dekken! Handle nå |

×
Produkt-ID: #36550

Horze vinter-ridebukse

kr 749,00
(Pris inkl. MVA)

Sammenlign våre priser med hvem du vil! Vi matcher alle våre konkurrenters priser! Les mer

Velg disse tykkere vinter-ridebuksene for å holde deg varm når det blir kaldt ute.


Varm, tykk og myk parka-lignende fôr sørger for at dine kalde uteritt både blir morsomme og hyggelige. Denne vinter-ridebuksen med helforsterking og stilige reflekser i siden gjør at du ser bra ut, samtidig som de gir ekstrem komfort for ridning i kulda. De avtakbare selene holder buksen på plass, og glidelåsen i sidene gjør den enkel å ta av og på. Det vannavstøtende, tykke stoffet holder vannet ute og varmen inne.


Egenskaper:


 • Vinter-ridebukse for både herre og dame
 • Helforsterket, vannavvisende
 • Tykt, varmt fôr
 • Mykt fleecefôr i livet
 • Avtakbare bukseseler
 • Refleks gir god synlighet
 • Glidelås langs hele beinet
 • 2 sidelommer med glidelås

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyamid.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 40 grader Skal ikke i tørketrommel Ikke bruk skyllemiddel


Sorter etter:

God og varm vinterbukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Veldig fornøyd med buksa :) Den er behagelig, er varm uten at den føles klam. Har den i str.34/36, er selv 170 høy. Passer godt, men kunne ønsket meg litt lengre ben. Pluss for refleks og glidelås i bena.

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 5

Fantastisk ridebukse!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dette er en ridebukse som er svært slitesterk! Jeg anbefaler den på det sterkeste til alle, den tåler bra med vann, er vindtett og generelt ellers veldig komfortabel å ha på seg. Men, den kunne kanskje vært litt rimeligere...

Fordeler: Svært slitesterk
Ulemper: For dyr,
 4

Vinterridebukse!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Denne er god og varm, var litt for bred for meg, men altså, jeg er kjempefornøyd! Jeg bruker den mye nå om vinteren siden det er så kaldt her, og jeg blir ikke kald i det hele tatt og det er kjempegodt! :)

Fordeler: Svært slitesterk
 2

Bra bukse

Totalt sett

Av
Skervet

Veldig bra bukse (og jakke), men de kunne absolutt vært billigere. Men super å ha på.

Fordeler: Har flotte detaljer
Ulemper: For dyr,
 1

Størrelsene er helt "på vidda".

Totalt sett

Av
Skervet

Kjempefin bukse. God refleks, varm og god. Men størrelsene er jo helt feil. Jeg bruker vanligvis 42/44 (er rund), og ble anbefalt av en annen som har samme bukse å ta en str større. Bestilte 46/48, og den er altfor trang! Jeg har en ganske bred hest jeg ikke kan sitte på når jeg har denne buksa på meg. Så stort minus for det.

Fordeler: Har flotte detaljer, Rimelig pris
 1

Totalt sett

Av
Skervet

Måtte ha denne buksa i en str større en jeg bruker til vanlig. Var helt umulig å ri med denne buksa på en bred hest! Ellers var den god å gå i i stallen og kjempe varm!:) Minus for elendige seler.

Ulemper: For dyr
 1

:-)

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg kjøpte ganske nylig denne buksa. Jeg er kjempefornøyd! Jeg synes den sitter godt på og er varm. Jeg synes det også er bra at den har refleks :-)

 1

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Denne ridebuksa er super å ha på. Den er veldig behagelig å ri i. Den er veldig varm og god og så godt som helt vanntett. Skinnet er bra, mykt og har bra feste. Den er litt dyr, men er hvert hver eneste krone.:-) Den ser ganske bra ut, men er jo en utebukse. Har veldig praktisk glidlås langs hele benet og kjekk refleks. Anbefales til alle som rir om vinteren.

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 1

Helt ok

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dette er en fin og god bukse, men noe minus blir det. Jeg bruker str 40, og vet av erfaring at disse er små på størrelse, så jeg kjøpte 42/44 for en stund siden. Angrer nå, siden den blir veldig "trang" å skreve med.. Ser for meg det blir et problem når man skal stige opp og sette seg i salen Men kjøper man den ennå større er den kanskje grei i forhold til dette, men vil jo da bli ganske stor ellers.. Dette blir for min del en fritidsbukse og ikke til stall/ridning pga den er så vanskelig å skreve med.

Ulemper: For dyr
 0

Dårlig passform!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dårlig passform, føles som mye stoff på feil plass. Sverger nok heller til annet merke som er mer anatomisk laget... Hvor slitesterk den er kan jeg ikke svare på da jeg solgte buksa etter et par gangers bruk.

Ulemper: For dyr
 0

Fornøyd men..

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Buksa kjøpte jeg i en str større enn jeg normalt bruker, da jeg hadde lest dette i omtale før kjøp. Dessverre var den altfor stor, så gav den til andre i husstanden som kunne bruke den. Fin bukse, men veldig store i størrelse. Ellers en varm og god bukse.

 0

Dårlig passform

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Gledet meg veldig til å ha på denne buksa i kaldt vær. Men passformen er elendig, kjøpte i str.38/40 men den var ganske liten i størrelsen etter min mening. Når jeg satte meg på hesten ble den veldig trang i hoftepartiet, såpass trang at det var ubehagelig. Derfor et bomkjøp. Pluss for reflekser og bukseseler, buksa er også ganske varm.

Fordeler: Har flotte detaljer
 0

God kvalitet

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg kjøpte buksa fordi jeg ville ha ei bukse som var varm nå som det begynner å bli kaldt i været. Den er veldig behagelig å ha på seg , å varm er den også. Fin passform , ikke noe trang noen steder. Dette er ei bukse som jeg kan anbefale. Men det lønner seg å gå opp en str. , hadde jeg valgt en mindre str. hadde den ikke passet.

Fordeler: Har flotte detaljer
 0

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dårlig passform. Klemmer på hoftepartiet og alt for store seler. Ble veldig skuffet når jeg trodde den skulle passe bra. Litt for dyrt for meg ettersom den passer bra på lengden på bena, men ikke i hoftepartiet.

Fordeler: Har flotte detaljer
Ulemper: For dyr,
 0

Små i størrelsen

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Ridebuksen er små i størrelse. Jeg bruker vanligvis 42 og denne har jeg i 46/48! Enda er det dårlig passform når man sitter i salen. OK å gå med.

Fordeler: Rimelig pris
 0

Helt grei ridebukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Ja, denne buksa er fin å se på og sånt men den har rar str. Jeg bruker vanligvis 34 i str men bestillte denne i 36, den har ALT for lange stropper så buksa sklir nedover og det blir vanskelig å få seg opp for den også er ganske stiv. Den er også ganske smal ved hoftene og har ganske lange bein så den subber nedi bakken. Utenom det er den fin å ri i (når men har slitt med å få seg opp, hehe) og den er praktisk med tanke på at det glidelås på siden.

Ulemper: For dyr
 0

Dårlig tilpasser jenter

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Virker som en varm bukse men passer absolutt ikke til jenter. Trang rundt hoftene, alt for stor i midjen og veldig kort i beina. Kan ikke brukes til ridning.

 0

Dårlig feste

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Elendig feste i skinnet. Ski/termobukser uten skinn har like bra grep i salen som denne.. Ellers er den veldig stor i alt unntatt lengden. Det eneste positive er at den varmer godt.

 0

Veldig dårlig passform

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Buksa virker god og tykk, behagelig å ha på om du skal GÅ og ikke skreve. Veldig små i str og ALTFOR trang når du skal løfte beina. For min del: realt bomkjøp. På omtalene burde dere også hatt en hake som omhandler passformen.

Fordeler: Har flotte detaljer
 0

God bukse til bra pris.

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjempe fin og god vinterbukse men ALT for liten i str. Er vanligvis en 38, men måtte ha 44/46 (!) for at den skulle være slik at jeg kunne ha litt under.. skulle også ønske at den var til å stramme inn mer i beina så jeg hadde sluppet å trå i den. Men ellers veldig bra

 0

Stort sett godt fornøyd

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg ble positivt overrasket da jeg mottok denne. Den er varm og god. Den har glidelåser på utsiden av beina, og de går helt opp i livet. Dermed kan man lett åpne opp i sidene hvis det blir for varmt. (Eller buksa er litt trang). Den har en indre kant nederst i beina med strikk, til å ha utenpå rideskoletter, hindrer snø i skoene. Den har også strikk til å ha under skoen så buksa ikke skal gli opp. Jeg var på forhånd usikker på om det ville gå an å sitte på en brei hest, men det har gått fint. Buksa har masse refleks langs siden - (MEN kunne med fordel hatt refleks foran og bak - så man viser bedre igjen for bilister. Så dette kunne vært utbedret. ) Den er lavet av vannavvisende stoff, og kan i tillegg impregneres. Den har et "anti-gli" stoff i baken og nedover beina, dette gir godt grep når man rir barbak Så ulempene. Den er kort i beina, har man lange bein eller er veldig høy, så vil buksa lett gli opp når man setter seg på hesten. Jeg er 162. Den kunne med fordel hatt mer reflex foran og bak på beina. Og den har store sprang mellom størrelsene, jeg måtte ha 46-48, og den går akkurat an å lukke foran.. mens 50-52 ble alt for stor . Det kunne med fordel vært flere store størrelser synes jeg (men her kan igjen glidelåsene i siden være til hjelp for å lage det litt romsligere.) Men sånn oppsummert er jeg veldig fornøyd med buksen, og har brukt den masse nå i høst/vinter. Blir det kaldt kan man ha mer varme klær under. :) Husk bare på at du ikke velger for liten størrelse. Jeg kjøpte min på salg, og da var ikke prisen så ille.

Fordeler: Rimelig pris
 0

Sammenlign våre priser med hvem du vil!

Vi matcher alle våre konkurrenters priser! Du betaler aldri mer på identiske varer hos oss, enn i andre norske nettbutikker!


Hvordan fungerer det?

 1. Fyll ut skjemaet og send inn ditt Prisløfte-ønske.
 2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
 3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

Flere interessante produkter

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging