Spar 20% på alle Horze og B Vertigo-produkter *
Spar nå

Global Herbs Pollene-X, 1 liter

Produkt-ID: 321491

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Global Herbs Pollene-X, 1 liter
Velg størrelse Størrelsestabell
Global Herbs Pollene-X, 1 liter
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Global Herbs Pollene-X, 1 liter

Beskrivelse

PolleneX er det perfekte valget når du vil hjelpe din hest med en lettere pust. I sommermånedene kan oppblomstringen av store åkre gi hesteeiere mange bekymringer. Mange kjenner på frykten for ulike luftbårne partikler som kan forårsake problemer i hestens luftveier. Ikke bare starter hesteeiere å nyse. Også hestene står foran en tøff tid. Bare det å gå forbi en frodig hekk kan gi problemer. Dette fôrtilskuddet laget av en tradisjonell blanding av planter, og i sirupform eller pulverform kan det være til god hjelp. Eiere starter å bruke det om våren akkurat når man kjenner at årstiden er i ferd med å endre seg. Det er særlig viktig å fôre slike hester korrekt for å opprettholde et jevnt fôrnivå. Gjentatt eksponering i et slikt miljø kan resultere i langvarige problemer som er mye mer vanskelig å behandle.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)

Gjennomsnittlig vurdering

Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.