FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track belegg med 3D nett, S-M

Produkt-ID: 304267

kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track belegg med 3D nett, S-M
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track belegg med 3D nett, S-M
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track belegg med 3D nett, S-M
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye Back on Track 3D nett strykbelegg med Welltex® gir en unik kombinasjon av beskyttelse, kvalitet og trivsel. Det myke neoprenfôret og 3D nett utsiden med støtabsorberende polstring sikrer pusteevne og garanterer en komfortabel passform. Disse allsidige beleggene er egnet til for- og bakbein, og er enkle å bruke med de justerbare borrelåsene.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fint og enkelt!
0 Likes

Flott passform og fantastisk lett! Borrelås er lett å håndtere og sitter fremdeles godt. OBS: De er imidlertid store. Har for min smale Holstein-hoppe (1,68 m) foran S og bakerste M. :)

Størrelse: Stor
Bra
0 Likes

Utrolig gode belegg som er slitesterke , men bitte litt store i str :)

Størrelse: Normal
Morsomme størrelser
0 Likes

Jeg bestilte leggings til min varmblods hoppe (ca. 164 cm) i M Disse var for høye. S så liten ut mens jeg pakket ut, men passet mye bedre.

Størrelse: Stor
Topp - Stor størrelse
0 Likes

Veldig fornøyd går de også i trening, hinder, utenfor. Oppmerksomhet på størrelse, de kuttet stort. Hesten min er en DSA knapt 1m60, han bruker vanligvis kolber. Jeg tok S for anterior og M for posteriors, og det passer ham topp.

Størrelse: Stor
Gode gangarter
0 Likes

Veldig fornøyd med disse gangartene da alle produkter er på banen. Behagelig materiale og veldig enkelt vedlikehold. De kuttet veldig stort. Forrige: størrelse M for en hest på 1,70 moh

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.