« Tilbake / / /

uvex Uvex ridehanske crx700

499,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
Farge: Black
Black Uvex ridehanske crx700
Størrelsestabell
Størrelse Størrelse A Lengde på håndflaten
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tilbake

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hånden fra pekefinger til lillefinger. Hvis du er venstrehendt måler du din venstre hånd. Vi anbefaler å runde opp til nærmeste halve størrelse.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

For the stormy season.

Rytterhansken uvex crx 700 er en allrounder for uværstiden: ved å bruke en rekke funksjonelle materialer av høy kvalitet, kombinerer hansken alle de egenskapene som enhver rytter kan ønske seg både høst og vinter. Takket være Schoeller softshell er den nye uvex ridehanske din ideelle partner i vind, regn og kulde, både i salen og i stallen. Som alle uvex rytterhansker er også uvex crx 700 hanskene vaskbare. Fuktkontroll, varmelagring, vind- og vannbestandig takket være Schoeller softshellstoff, noe som gjør uvex crx 700 til en ordentlig allrounder. Flerlagsstoffet som brukes på utsiden av de nye utendørs ridehanskene er både pustende, samt vind- og vannbestandig, noe som gjør at hendene dine holder seg tørre, selv i bløtt vær, mens svetten effektivt transporteres til utsiden. Blir du kald på hendene i stallen? Takket være Schoeller softshell-stoff er hanskene også en ideell løsning: på innsiden, altså På den siden inn mot huden er materialet behandlet slik at det føles herlig og mykt, og gir super komfort, samtidig som det holder svært godt på varmen. Det funksjonelle materialet brukt i håndflaten gir høy funksjonalitet mens du rir: hansken former seg som et ekstra hudlag, takket være stoffet med fireveis stretch. Det slitebestandige PU-materialet i håndflaten sikrer utmerket grep om tøylen, selv i fuktig vær, samtidig som de er svært robuste. Det reflekterende trykket øker synligheten til hest og rytter når dere er ute på tur.

Egenskaper:

  • Slitesterke
  • Utmerket grep
  • Pustende
  • Holder på varmen
  • Fuktkontroll
  • Vannavstøtende
  • Vindtette
  • Reflekterende trykk

Teknisk beskrivelse:

Stoff håndbak: 43% polyester, 36% polyamid, 13% polyurethan, 8% elastan. Stoff håndflate: 60% polyuretan, 40% polyester.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på 30 grader.

Produkt-ID: 328754

Les Omtaler:

Farge: