FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Finntack stor munnkile

Produkt-ID: 25320

kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Finntack stor munnkile
kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack stor munnkile
Beskrivelse

Beskrivelse

Munnlås. Brukes for å åpne hestens munn ved behandling eller rasping av tenner.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Du trenger en munnåpner, ikke nøl!
0 Likes

Ikke nøl! Jeg likte deg, jeg sa til meg selv at prisen på € 109 som ble levert var for lav sammenlignet med hva som praktiseres andre steder (€ 650 på et hovslagersted), at det ikke ville være solid, at leveringen ville aldri komme ... Jeg kontaktet selv Horze på forhånd for å vite om produktet fortsatt var tilgjengelig ... men jeg var fortsatt i tvil fordi jeg hadde sett et forum der en jente aldri hadde mottatt henne horze produkt og kunne ikke få tilbakebetalt hans CB ... Kort sagt, litt av alt det, og da sa jeg til meg selv at vi aldri gjør noe i livet, hvis vi ikke tar noen risiko ja! det er en stor overraskelse! det er en ekte munnåpner som fungerer, som ikke kommer fra hverandre når den brukes, som er et kvalitetsprodukt! Jeg anbefaler det i pris, kvalitet og levering! Jeg valgte levering i et stafettsted og chronopost kom hjemmet mitt! toppen! ingen klager ... Jeg takker Horze og teamet hans oppriktig! Du kan stole på!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.