« Tilbake / Rytter / Ridehansker / Vinterhansker til ridning

Roeckl Waregem ridehansker

649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 2 )


12 % ekstra rabatt her eller 16 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: FORYOU
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Farge: Black/Copper
Black/Copper Roeckl Waregem ridehansker
Black Roeckl Waregem ridehansker
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Egenskaper:

  • Den vanntette WAREGEM ridehanske gir ideell, behagelig og komfortabel værbeskyttelse mot kalde, regntunge dager i stallen og på hesteryggen.
  • Den tettsittende ridehansken kommer med PFC-fri, elastisk VaporFlex med høye pusteegenskaper, laminert på håndbaken.
  • Håndflaten er laget av robust DURADERO semsket skinn og skilter med omfattende silikon for å gi et sklisikkert grep om tøylene.
  • Modellen kommer også med permanent vanntett og pustende ROECK-TEX MEMBRANE, noe som hindrer hånden fra å bli kald i kjedelige værforohld. Det myke, hurtigtørkende og klimaregulerende Easy-Dry fôret sikrer varme og komfort.
  • Praktisk og funksjonell: lagene med materialer på håndflaten er nøye limt sammen for å forhindre at de glir når du holder i tøylene.
  • Tommelen og pekefingeren er kompatible med touchscreen, noe som sikrer at du ikke trenger å ta av deg hanskene, selv ikke når du skal bruke telefonen.
  • Den enkle festemekanismen på neoprenhåndleddet sikrer at WAREGEM-hansken omslutter håndleddet tett og behagelig.
  • I tillegg, siden ryttere setter pris på sjansen til å opprettholde sin stilfølelse når de praktiserer det beste tidsfordrivet, har ROECKL inkludert metallapplikasjoner på baksiden av hånden.
  • Tilgjengelig i svart og dynamisk svart/neon.

Teknisk beskrivelse:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Produkt-ID: 333320

Les Omtaler:

Farge: